Juoksutakki

Helou!
Käytiin tänään ostamassa poikaystävälle vaatteita, mutta itse päädyin sovittelemaan juoksuvermeitä. Löysin onneksi Stadiumista Socin pirtsakan juoksutakin (49.95€), koska vanha juoksutakki on jäänyt hieman isoksi ja talvitakki tuntuu jo liian lämpimältä. Uutta North Facen takkia en viitsi jatkuvasti hiostaa lenkeillä, joten tarvitsin teknisen takin pelkkää juoksua varten. Tällä viikolla kävin kolme kertaa juoksulenkillä, mikä oli todella poikkeuksellista, sillä en oikeastaan edes pidä juoksemisesta. HCR:ään on enää seitsemän viikkoa, joten aikaa ei ole enää tuhlattavaksi, mikäli haluan päästä edes jonkinlaiseen juoksukuntoon. Peruskuntoni on varmaan ihan hyvä, mutta juoksukunto onkin sitten ihan eri asia. Täytyy totuttaa jalat pitkän matkan juoksuun, jotta ei tule mitään ongelmia kesken HCR:n, mutta saa nähdä jaksanko/viitsinkö juosta puolimaratonia ennen itse tapahtumaa. Onko joku teistä menossa Helsinki City Runiin? 🙂

Ostin tänään myös Socin pannan, joka suojaa Piprun herkkiä korvia kovalta tuulelta. Tällä viikolla juoksulenkillä tuntui, että pipo oli liian kuuma, mutta ilman pipoa korvat paleltui. Päätin siis testata pysyykö panta päässäni juostessa, vai lähteekö se valumaan. Mulla ei itseasiassa koskaan pysynyt päässä sellaiset kivat kumipannat, joita olisin halunnut käyttää ala-asteella (lapsuuden trauma), mutta toivottavasti tää pysyy!

Liikuntasaldo 11-17.3 vko 11
Ma: Juoksulenkki 35min
Ti: CyclingInterval 55min, Stretching 30min (venyttely oli tosi hyvä!)
Ke:
To: Juoksulenkki 1h10min
Pe: Sali 60min, juoksulenkki 35min
La: –
Su: SatsCorePulse 55min

PS. Tämä ihana takki löytyy myös Stadiumin nettikaupasta! 🙂

pipari

2 vastausta artikkeliin “Juoksutakki”

  1. Olet jo todella hoikassa kunnossa, ei mitään merkkejä lihavuudesta! Ihailen päättäväisyyttäsi, kun olet pystynyt tuohon. Onko enää pahaa herkkuhimoa? Itsellä tuntuu vaikeilta edes päiväksi kieltäytyä herkuista, jos niitä kotona saatavilla pyörii….

    • Kiitos, mutta mulla on kyllä vielä aivan liikaa vatsaa ja tiedän, että tulee menemään vielä kauan, että saan vatsan kiinteäksi. :/ Onneksi osaan peittää vaatteilla vatsan aika hyvin. 🙂

      Mulla on tosi usein herkkuhimoja tai halu ahmia, riipuu ihan mun fiiliksestä. Jos mulla menee ns. hyvin, ei oo stressiä tms, niin silloin ruokailut pysynyy terveellisinä ja tasapainoisena. Silloin, kun stressaan jostain tai oon väsynyt, pahalla mielellä tms, niin silloin haluan vaan ahmia kaikkea! :/ En varmaan pääse tuosta koskaan yli, eli täytyy vaan yrittää pitää elämä ja fiilis kasassa, jotta ei tule herkkuövereitä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta