Girl crush Katie Green

Huomenta! 🙂
 Minulla oli tĂ€nÀÀn kiva yllĂ€tys koululla, sillĂ€ aamun markkinoinnintunti oli peruttu ja olin ihan turhaan herĂ€nnyt aikasin. Olisin hyvin voinut mennĂ€ spinnailemaan, mutta ehkĂ€ ihan hyvĂ€ pitÀÀ lepopĂ€ivĂ€ treenistĂ€ kahden liikuntapĂ€ivĂ€n jĂ€lkeen. PÀÀtin jÀÀdĂ€ lukemaan kirjastoon ranskan tenttiin, mikĂ€ on aika iso saavutus, sillĂ€ minua ei ole juurikaan nĂ€kynyt koulun kirjastossa sitten ensimmĂ€isen lukuvuoden. Olen saanut aikaiseksi lukea jonkin verran tenttiin, mutta enemmĂ€n kiinnostaa pari pĂ€ivÀÀ sitten löytĂ€mĂ€ni brittimallin Katie Greenin kuvat. 😀

Katie on siis ilmeisesti xl-malli ja uk kokoa 12 eli eu koko 40. Olisin kuvien perusteella kuvitellut hÀnen olevan kokoa 36, koska hÀn on niin sopusuhtainen ja paino on jakautunut kauniisti ja tasaisesti. HÀn on ihan tÀydellinen esimerkki normaalikokoisesta, timmistÀ ja ennen kaikkea terveen nÀköisestÀ nuoresta naisesta! Katie on minun ikÀiseni, mutta hÀnessÀ on jo silti ihailtavaa itsevarmuutta ja kypsÀÀ naisellisuutta. Vaikka hÀnellÀ nÀyttÀÀ paino vaihtelevan kuvien perusteella noin 5-7kg (?) vÀlillÀ, on hÀn silti kaikkine kiloineen todella hyvÀnnÀköinen! Googletin hÀnen mittojaan (pimee) ja Katie ilmeisesti painaa 59kg ja on 180cm pitkÀ (painoindeksi 18,2), mikÀ tuntuu aika mahdottomalta, jos hÀn kÀyttÀÀ kokoa 40. Paino tai vaatekoko eivÀt siis kerro loppujen lopuksi mitÀÀn, eikÀ omaa painoa voi vertailla muiden kanssa. Minun mielestÀni tÀrkeintÀ on, ettÀ on terveissÀ mitoissa ja nÀyttÀÀ omaan silmÀÀnsÀ hyvÀltÀ! Minulla on edelleen totuttelemista uuden vartaloni kanssa ja toivon joskkus itsekin pystyvÀni olemaan noin sinut itseni kanssa, oli sitten vartaloni minkÀ kokoinen tahansa!

Kuva lainattu
Kuva lainattu
Kuva lainattu
Kuva lainattu
Kuva lainattu
Kuva lainattu
Kuva lainattu
Kuva lainattu

pipari

13 vastausta artikkeliin “Girl crush Katie Green”

 1. Olen samaa mieltĂ€ sinun kanssasi, ettĂ€ siinĂ€ on upea esimerkki ”tavallisesta” naisesta 🙂 Kantaa itsensĂ€ upeasti ja nĂ€yttÀÀ hyvĂ€ltĂ€. Muotoja löytyy sopivassa suhteessa oikeista paikoista. Varsinkin nuo reidet ovat hyvĂ€ esimerkki. Miksi kaikilla pitĂ€isi olla kapoiset toisistaan erillĂ€ olevat reidet, kun voi nĂ€yttÀÀ noinkin upealta? Todella naisellinen ilmestys 🙂

  • NiinpĂ€, ei kaikkien tarvitse olla samasta muotista!! Mun mielestĂ€ kiinteĂ€ vartalo on the juttu, eli oli minkĂ€ kokoinen tahansa, mutta kuitenkin kiinteĂ€, niin nĂ€yttÀÀ tosi hyvĂ€ltĂ€!

 2. Ei todellakaan paina kyllĂ€ 59 😀 😀 😀 EhkĂ€ 79, jos on 180 pitkĂ€.

 3. Heippa

  Pituus on mennyt oikein ja se on 180 mutta paino on kyllÀkin hÀnellÀ 75kg =)

  • Moikka! MikĂ€ sun lĂ€hde on?=) MĂ€ löysin monista paikoista (mm. mallitoimiston sivuilta) tuon painon 130lbs eli 59kg. Toi 75kg kuulostais kyllĂ€ realistisemmalta!

 4. Olen samaa mieltĂ€ sen painon kanssa, ei kyllĂ€ paina 59 kg. 😉 Kivasti kaunisteltu tietoja! 😀

 5. ei toi paino voi olla totta! laskin, et jos hĂ€n todella on 180cm pitkĂ€ ja painaa 59 kiloa, painoindeksi on 18.2 eli normaalia alhaisempi paino…ja kĂ€yttÀÀ kokoa 40, pyh! 😀

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
TykkÀÀ jutusta