Vinkki eväiden säilytykseen

Moikka!
Joudun lähes päivittäin kantamaan eväitäni joko kouluun tai töihin ja olen kaivannut jonkinlaista ratkaisua esimerkiksi maitorahkan säilytykseen. Googletin asiaa ja löysin Frozzypackin, eli eväsrasian, joka pitää ruoan kylmänä seitsemän tuntia. Rasian kansi toimii ns. kylmäkallena ja se täytyy jäädyttää pakkasessa kymmenen tuntia ennen käyttöä. Tämä kylmärasia on todella hyvä keksintö ja erittäin kätevä esimerkiksi painonpudottajille, jotka haluavat kantaa omia eväitä mukanaan. Rasioita oli kahden eri kokoisia ja valitsin pienemmän, johon mahtuu hyvin esimerkiksi salaatti tai maitorahka (ei purkissa). Oman pinkki-mustan Frozzypackin ostin Partioaitasta ja hinta oli 18.90 euroa (saatavilla myös muita värejä).

Pidin viime viikon lepoa treenaamisesta tiistaita lukuunottamatta, jolloin kävin SatsCorePulse -tunnilla. Polveani alkoi taas vihloa kyykätessä, joten päätin jättää kokonaan jumpat väliin ja antaa kroppani palautua. Suunnitelmissa oli alunperin käydä kehonhuoltotunneilla, mutta aikataulut menivät ihan uusiksi, joten en päässytkään niille. :/ Nyt on todella hyvä fiilis, levännyt ja energinen, joten saattaa olla, että minulla oli/on vain ylikunto, toivon ainakin näin!Tällä viikolla palaan taas treenaamisen makuun ja viikon liikunnat aloitinkin juoksulenkillä rapsakassa pakkassäässä. Helsinki City Runiin on enää vajaa kaksi kuukautta, joten kiire tulee juoksuharjoittelun aloittamisessa, oops…

Viikon treenisaldo 4-10.3 (lepoviikko)
Ma: –
Ti: SatsCorePulse 55min
Ke-Su: –

pipari

4 vastausta artikkeliin “Vinkki eväiden säilytykseen”

  1. Hei!

    Löysin blogisi muutama päivä sitten ja heti lisäsin sen suosikkeihini 🙂 Melkoisen muutoksen olet elämässäsi tehnyt, mikä inspiroi itseänikin eteenpäin omassa muutosvaiheessani!

    Täytyykin käydä hakemassa tuo hankkimasi kippokuppo, luin siitä myös eräästä lehdestä!

    Aurinkoisia päiviä toivotellen

    Elina

  2. Mulla on Frozzy myös, ja se on kyllä loistava! Harmittaa vaan sen paino tyhjänäkin, kun laukku on ainakin allekirjoittaneella usein ihan riittävän painava muutenkin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta