Omaa hauskaa

Moikka! Minulta on pyydetty enemmän before and after -kuvapostauksia, joten tässä olisi pienimuotoinen postaus videoiden kera. Olen nauranut yksikseni tuolle 2010 videolle ja mielestäni näytän todella ylimeikatulta ja tunkkaiselta possulta siinä videossa. Huh huh, miten olenkaan ikinä päästänyt itseäni noin tuhtiin kuntoon, apua! Huonot elämäntavat näkyivät selvästi päällepäin, ei voi muuta sanoa. Mun mielestä toi vasemmanpuoleinen kuva musta näyttää joltain mun evil kaksoissiskolta hahahahha. Pahoittelut kaikille, jotka eivät jaksa tällaisia itsensä dissaamis postauksia, mutta joitakin nämä varmasti kiinnostaa!

2010

 

 2013

pipari

6 vastausta artikkeliin “Omaa hauskaa”

 1. Voi hurja, mikä muodonmuutos! Ei sua kyllä meinaa tunnistaa tuosta 2010-videosta…ihan kuin olis eri ihminen. Hui!
  -L

 2. Sun nenä näyttää aivan erilaiselta! 😀 2010 videossa se on paljon pyöreämpi. Ootko käyny nenäleikkauksessa vai onko tuo laihdutuksen ansiota?

  Ps. Löysin tän blogin muutama päivä sitten ja oon jo lukenu kaikki vanhat postaukset tästä ja edellisestäkin blogista 🙂 tykkään kauheesti sun tavasta kirjottaa!

  T. Nina

 3. Katoin kanssa että miten nenä voi lihoa mutta näköjään voi 😀 oOot ihanan inhimillinen, kun välillä tuntuu että jotkut bloggaajat pelkää näyttää sitä ”tavallista” puolta, tuli vaan mieleen tossa videolla kun oot että ”mikä tossa on edessä nyt.. ai mun käsi” nauratti kun oon itte samanlainen 😀 ja onnittelut upeasta muutoksesta, oot tosi motivoivaa luettavaa 🙂

  • Näköjään kaikki on mahdollista!:D Nykyäänkin jos turvottaa (esim hiilarit tai suola), niin herään kasvot todella turvonneina ja poskien lisäksi nenä ja huulet näyttävät silloin normaalia isommilta. En tiedä onko tuossa mitään järkeä tai kuvittelenko…

   Mä kyllä osaan nauraa itselleni, enkä pelkää näyttää omia huonoja tai hassuja puolia. 😛

   Hauskaa päivän jatkoa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta