Videopostaus

Kävin eilen Sellon Medismilessa suuhygienistin vastaanotolla. Minulle tehtiin hammaskiven poisto ja soodapuhdistus, jonka ansiosta hampaista tuli selvästi kirkkaammat ja puhtaammat. Kaverini luuli minun jo käyneen valkaisussa, koska hampaani kuulemma näyttivät paljon valkoisemmilta. Hammaskiven poisto teki todella kipeää, mutta no pain no gain vai mitä? 😀 Hampailleni tehdään myöhemmin vielä tehovalkaisu, mutta siitä lisää omassa postauksessa.

pipari

5 vastausta artikkeliin “Videopostaus”

  1. olet innostava bloggaaja, olen seurannut sua jo kauan, mutta en koskaan vielä kommentoinut. Nyt oli pakko; Kasvoistasi näkee selvästi, että olet laihtunut hurjasti! Onnea siitä ja olet myös superkaunis isoine silminesi ja tummine terveennäköisine hiuksinesi! Jatka samaan malliin ja ole tyytyväinen siihen, mitä olet jo saavuttanut :))

    • Kiitos paljon, todella kauniisti sanottu! 🙂 Minulla on ihan normaalin kokoiset silmät, mutta todella pitkät ripset. 🙂

  2. siis oot ihan uskomattoman hyvännäkönen!! olit kasvoista tosi nätti silloinkin, kun olit lihava, mutta nyt tuo sun kauneus on jotaki ihan uskomatonta! tsemppiä kuntoprojektiin jatkossakin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta