Coastal Scents hehkutusta

Moikka!
Kiitos kannustavista kommenteista edelliseen postaukseen! Siirrytään kuitenkin tässä postauksessa hieman iloisempaan ja kevyempään aiheeseen. Olen käyttänyt Coastal Scentsin kosmetiikkaa viimeiset 2,5 vuotta ja olen ollut niihin todella tyytyväinen! En ollut kuitenkaan tilannut mitään CS:n tuotteita pitkään aikaan, koska vanhat paletit olivat vielä kovassa käytössä. Pari vuotta sitten tilasin todella paljon erilaisia paletteja ja muita meikkejä Coastal Scentsin nettikaupasta, mutta onneksi CS:ää myydään nykyään myös suomalaisessa Pretty.fi:ssa, joten tulliveroilta säästyy ja kynnys tilata pienempiä kosmetiikkamääriä on aika matala. 😉 Postareita tälle tilaukselle tuli 3.95€, joten huomattavasti vähemmän kuin Coastal Scentsin omasta nettikaupasta tilatessa.

Tällä kertaa tilasin:
Coastal Scents Camo Quad -peiteväri medium sävyssä (11.90€)
Coastal Scents Classic Blush Angle Large Natural -poskipunasivellin (7.49€)
Wet n Wild -luomiväri sävyssä ”Sweet as Candy” (5.50€)

Minulla on aikaisemminkin ollut Camo Quad -peiteväri, mutta käytin sen joskus loppuun, enkä ollut tilannut uutta. Minulla on myös ennestään Eclipse Palette -peitevoidepaletti, mutta siinä on liian pienet värinapit ja liian monta sävyvaihtoa omaan käyttöön. Tykkään CS:n peitevoiteista, sillä ne peittävät juuri sopivasti ja ovat koostumukseltaan kermaisia ja hyvin levittyviä. Lisäksi tilasin CS:n ison angle brushin, jossa on siis vino harjas, eli varjostuksien tekeminen on todella helppoa! Minulla oli aikaisemmin samanlainen pienempänä versiona, mutta hävitin sen muutama viikko sitten. 🙁 Tilasin myös Wet n Wildin luomiväritrion, joka on ollut viimeiset 1,5 vuotta ihan lemppari! Toivottavasti tämä sävy ei ole kausiväri, koska en ole löytänyt sitä enää kaupoista. Laatu on yhtä hyvä kuin esimerkiksi kokeilemissani Chanelin luomiväreissä, joten suosittelen!

Coastal Scents Camo Quad -peiteväri medium sävyssä (11.90€), Coastal Scents Classic Blush Angle Large Natural -poskipunasivellin (7.49€) ja Wet n Wild -luomiväri sävyssä ”Sweet as Candy” (5.50€)

 

Coastal Scents Blush Too Palette -luomiväripaletti. Kuva lainattu.

Minua jäi vähän harmittamaan, etten samalla kertaa tilannut ihanaa Blush Too Palette -poskipunapalettia, joissa olisi juuri sopivat sävyt raikkaaseen kevätmeikkiin. Noh, ensi kerralla sitten. Joka tapauksessa minulla ei ole mitään moitittavaa CS tuotteiden laadusta, ainoastaan huulikiillot ovat liian tahmeita makuuni. Näissä tuotteissa on aivan loistava hinta-laatusuhde ja jos on vähänkään kiinnostunut meikkaamisesta, suosittelen ehdottomasti hankkimaan esimerkiksi luomiväri- ja poskipunapaletit. Itselläni on kaksi isoa luomiväripalettia, kaksi pientä luomiväripalettia, poskipunapaletti, korostusväri/poskipunapaletti, peitevoidepaletti, mineraalimeikkivoide, mineraaliaurinkopuuteri, huultenrajauskynä, huulikiiltoja, siveltimiä jne. Onko teillä Coastal Scentsin tuotteita?

Nappasin vanhasta blogistani kuvia Coastal Scents meikeistäni

Bare Cosmetics -mineraalimeikkipuuteri ja -aurinkopuuteri sekä Smacks -huulikiilto (tahmea!)

Erilaisia CS siveltimiä

10 Blush Palette -poskipunapaletti
10 Blush Palette -poskipunapaletti + Mini
 6 contour b15 blush palette varjostus/poskipunapaletti

UltraShimmerPalette88
UltraShimmer Palette 88
PrismPalette 88

Tästä pääset ostoksille Pretty.fi -osoitteeseen! 🙂

pipari

Yksi vastaus artikkeliin “Coastal Scents hehkutusta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta