Sisustuskutsuilla

Moikka! Tänään heräsin todella huonolla fiiliksellä, niskat oli jumissa ja oksetti. Päätin pitää lepopäivän treenistä ja salin sijaan suuntasin illalla kaverin järjestämille Living and room -sisustuskutsuille. Olin aikaisemmin ajatellut, että tuollaiset kotona pidettävät sisustuskutsut ovat ihan mammojen/mummojen juttu, mutta siellä olikin tosi kivaa! Esittelyssä oli vaikka mitä ihania sisustusesineitä ja -tarvikkeita ja pistin itsekin muutaman jutun tilaukseen. Päädyin tilaamaan ison lasisen purkin protein puddingille sekä kaksi hopeista mosaiikkituikkua. 🙂 Kaverit arvasit heti, että tulen laittamaan protskujauhoja lasipurkkiin, joten treeni-innostukseni ei todellakaan ole jäänyt muilta huomaamatta. 😀 Olisi mukava itsekin järjestää tuollaisia sisustuskutsuja, mutta päätyisin kuitenkin vain itse tilaamaan koko valikoiman tyhjäksi!

Kuva lainattu

Kuva lainattu

Oletteko te käyneet sisustus- tai muilla kutsuilla? 🙂

pipari

8 vastausta artikkeliin “Sisustuskutsuilla”

  1. Voi vitsit, empä oo tämmösistä kutsuista kuullutkaan! Oon päässy vaan tupperware ja partylite -kutsuille, mutta nää oisivat ehdottomasti mieluisamman kuuloiset! 😀 Pitääpä ruveta tutkiskelemaan tuota heidän sivustoa 😉 Olivatko tuotteet miten hintavia?

    • Mullekkin oli ihan uus juttu. 🙂 Toi lasipurkki oli n. 20e ja 2kpl kynttilätuikkuja oli n. 27e, mutta mä valitsinkin aika edullisia tuotteita. Mun mielestä hintataso oli keskivertoa korkeampi, esim. joku simppeli tarjoiluvati oli 50e. Ei siis mitään Ikean hintaluokkaa, mutta ei liian kalliitakaan. Muutama ihana juttu jäi tilaamatta ihan vaan korkean hinnan vuoksi, esimerkiksi yksi keraaminen lattiamaljakko maksoi 120e.

    • Niinhän kaikilla kutsuilla yleensä tuppaa hintataso olemaan melko korkea. Mutta ei silti ihan hirveitä hintoja kun vertaa esim. juuri noihin tupperwaren astioihin 🙂 Jotka ainakin mun mielestä on ihan ylihintasia 😀

    • Mä en oo koskaan aikasemmin ollut kutsuilla, joten mulla ei ollut mitään hajua onko kutsujen hintataso yleisesti korkea. 🙂 Joka tapauksessa on kiva kannattaa kaverin toimintaa, vaikka aika pikkurahoista tossakin on ilmeisesti kyse.

  2. Hyvänen aika! Luin sun blogia silloin, kun aloitit amk-opinnot ja jotenkin blogisi sittemmin unohtui. Nyt päädyin tänne toisen blogin kautta ja olen aivan ymmälläni!! Olet laihtunut HUIMASTI ja näköjään olet uudessa parisuhteessakin 🙂 Pitää jäädä seurailemaan jälleen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta