DIY tuoliprojekti

Moikka!
Muutimme poikaystäväni kanssa yhteiseen kotiin viime heinäkuussa ja silloin tulimme tietenkin miettineeksi mitä huonekaluja haluamme nykyiseen kotiimme. Poikaystävälläni oli entisen asukkaan jättämä vanha tuoli, jossa oli minun mielestäni vähemmän viehättävä puun sävyinen istuinlevy, mutta muuten muotokieleltään tuoli miellytti minua. Päätin maalata istuinlevyn ja ostin K-Raudasta pienen purkin ihan tavallista maalia, joka maksoi noin 5 euroa. Poikaystäväni mielestä meidän olisi pitänyt kuunnella myyjän neuvoa ja ostaa 30 euroa maksavaa huonekalumaalia, mutta saleee! Olen sellainen innokas puuhastelija, joka vain tekee asioita sen enempää suunnittelematta, joten varmaan ostan mitään kalliita erikoismaaleja. 😉 Muutenkin suunnittelin tuolin päätyvän lähinnä koristeeksi, joten turhaa käyttää sen enempää rahaa maaliin. Maksoimme kaiken kaikkiaan tuolista noin 10 euroa (maali+tela), joten not bad!

Projektin aloitin hiomalla istuinlevyn huolellisesti ensin irroitettuani sen tuolin rungosta. Maalasin istuinlvyn pienellä maalitelalla muistaakseni kahteen kertaan, kunnes tulos oli mieleinen. Lopputulos oli juuri sellainen kuin olin halunnutkin, eli läpikuultava ja hieman kuluneen näköinen. Tuoli on nykyään ihan lemppari huonekaluni kodissamme ja tulen vaalimaan tätä tuolia pitkään! Tuoli sopii romanttiseen sisustukseemme täydellisesti ja toivon joskus löytäväni samanhenkisiä tuoleja lisää esimerkiksi ruokapöydän tuoleiksi. Tämä diy proggis oli siis hyvä esimerkki siitä, kuinka toisen roska voi todella olla toisen aarre. 🙂

Tuoli ennen

Tuoli eteisessä

pipari

5 vastausta artikkeliin “DIY tuoliprojekti”

  1. Ihana tuoli! Kelpuuttaisin omaan kämppääni milloin vain 🙂 Jännä miten pienellä tuunauksella saa noin upeen lopputuloksen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta