Valio pehmeä täyteläinen maitorahka

Moikka!
Tänään päivä alkoi todella hyvällä fiiliksellä ja menin aamusta reippaasti bodypumppiin ja sen jälkeen vielä pumppailin salin puolella. Olen viime aikoina huomannut lieviä kevätmasennuksen oireita, mutta tänään on jotenkin paljon parempi olo. Ehkäpä viime aikoina aktiivisesti näyttäytynyt aurinko on auttanut tässä asiassa? 🙂 Kevät tule jo!

No mutta asiaan. Pyrin noudattamaan ruokavaliossani jakaumaa 40% proteiinia, 30% rasvaa ja 30% hiilihydraatteja. En siis missään nimessä pelkää rasvaa ja suosinkin ennen kaikkea hyvälaatuisia rasvoja, kuten oliiviöljyä. Siskoni suositteli minulle uutta, hieman tavallista maitorahkaa rasvapitoisempaa Valio pehmeä täyteläinen maitorahkaa, jossa on rasvaa 2,3%. Korkeamman rasvapitoisuuden vuoksi rahka on todella kermainen ja sitä voi syödä ilman lisukkeita, joten toimii esimerkiksi kiireessä nopeana välipalana (itse kannan aina muovilusikkaa, jotta pystyn syömään juuri esimerkiksi rahkoja kiireessä.) Tämän rahkan rasva ei tietenkään ole yhtä hyvälaatuista rasvaa, kuin aikaisemmin mainitsemani oliiviöljy, mutta yhden purkin 5,8g eläinperäinen rasva ei ole pahitteeksi, jos muuten ruokavalio on kunnossa. 🙂 Itsehän en syö ollenkaan lihaa, joten en muutenkaan nauti eläinrasvoja kuin maitorahkan ja raejuuston muodossa. Tulen varmasti ostamaan tätä rahkaa aina silloin tällöin ja suosittelen sitä lämpimästi terveellisiin herkutteluhetkiin marjojen kanssa – nam!

PS. Eikö olekin ihanann tyttömäinen purkki? Selvästi tytöille tehty. 😉

pipari

2 vastausta artikkeliin “Valio pehmeä täyteläinen maitorahka”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta