No se toffee pudding

Moikka!
Kävin ostamassa viime viikolla Stockan tarjouksesta Fastin Protein Puddingin toffeen makuisena, enkä odottanut siltä hirveästi lukemieni arvostelujen perusteella. Kokeilin tehdä puddingin veteen, aivan kuten teen suklaankin kanssa ja pakko sanoa, että toffee oli pahan makuista! Kieleen jäi inhottava voin kaltainen maku ja olin todella pettynyt tuotteeseen. Miten tuplasuklaa voi maistua niin hyvältä ja toffee on niin epäonnistunut? Kokeilin myös sekoittaa toffeeta tuplasuklaan kanssa, mutta ei se mitään auttanut. Aion toki käyttää koko pussin loppuun, mutta vasta sitten, kun suklaa pääsee loppumaan. Olen muuten käynyt metsästämässä minttusuklaata ja valkosuklaata jo kahdesta eri Prismasta, mutta ilmeisesti ne eivät ole vielä tulleetkaan myyntiin? Joku lukija puijasi minua yhyy. :c

pipari

25 vastausta artikkeliin “No se toffee pudding”

 1. onko tuplasuklaa oikeasti hyvää? olen kuullut haukkuja siitäkin. itselläni siis tuo toffee ja ei sitä voi kertakaikkiaan syödä 😀 mulla on ollut monenlaisia proteiinijuomia ja ne menee mennen tullen tuollaisen mössön edelle! Ainut tapa millä voin sitä jotenkuten syödä on: tehdä siitä mahdollisimman löysää rasvattomaan maitoon ja sekoittaa siivilällä joukkoon hieman van houten-kaakaojauhetta (kokeile!! tuplasuklaaseen varmaan vielä parempi!). mutta siis.. en tiedä haluaisinko antaa tuplasuklaalle vielä mahdollisuuden, nyt tarkka arvosana siitä! 😀 mieluiten söisin puddingia juuri veteen tehtynä, mutta tuo toffee on kuin löysää limaa, eikä maistu yhtikäs millekään kun sen veteen tekee!! :C

  ja ehkäpä ne valkosuklaat ja mintut on loppu joka puolelta? silloin ne ainakin oli kun metsästin näitä kahta alkuperäistä.

 2. Tampereen Prismasta ainakin saa. Oli tarjouksessakin 23,95 €, joten mahdollisesti myös toistaiseksi loppuneet.
  Minttusuklaasta tulee mieleen se palkkari ja valkosuklaa on hyvää.
  Molemmat kelpaa mun kaltaiselle herkkuaddiktille.
  Ja kiitos sulle vinkistä että kannattaa tehdä valmiiks kaappiin.. Häviää se jauhonen maku.
  Tuplasuklaa ja toffee mulla maistamatta, pitäsköhän munkin jättää se toffee kokonaan testaamatta..

  • Uusille mauille ei ollut ainakaan vielä edes hyllypaikkaa, joten tuskin niitä tullut vielä myyntiin pk-seudulla. buu!

 3. Mulla on myös sama pudding menossa, tuo caramel -pudding ja alussa olin pari pvää et hyi hemmetti ei mene ala, mut nyt kun oon syöny sitä parisen viikkoa, niin se alkaa jo maistuu aika hyvältä 🙂 vaatii totuttelua..

 4. Täällä Tampereen Prismoissa ne on ollut myynnissä kyllä jo ainakin pari viikkoa.. 🙂

 5. On ne myynnissä jo, itse ostin minttusuklaata kokeiluun noin viikko sitten. Tosi hyvää, melkein parempaa kuin tuplasuklaa. 🙂 Toffee ei uponnut mullekaan yhtään, liian makeaa ja jotenkin keinotekoisen makuista. Ehdottomasti parasta puddingia tulee kun laittaa noin puolet maitoa ja puolet vettä ja sekoittaa blenderissä kuohkeaksi. Koostumuksesta tulee niin paljon parempi kuin käsin sekoitettaessa. Eikä jää paakkuja! 😀

  • Etkö jokin aika sitten sanonut että Fastin pudding on parempaa kuin Mannisen? Sitähän tässä kysyttiin 🙂

  • Aa joo niinpäs olikin. No Mannisen suklaapudding on parempaa, kuin Fastin toffee. Tosin molemmat on pahoja Fastin tuplasuklaaseen tai minttusuklaaseen verrattuna.

 6. Kiva blogi sulla!:)
  Semmosta kyselisin, että mihin määrään vettä teet tuon puddingin ja tuleeko siitä kuinka löysää/jähmettynyttä? Ja kauanko annat olla jääkaapissa jähmettymässä?:)
  Kiitos jos jaksat vastata!

  • Moi!=)
   Laitan vettä summanmutikassa, eli en mittaa. Lisään vettä, kunnes koostumus on mielyttävä. Annan olla jääkaapissa vähintään tunnin.

 7. mistä stokkan osastolta löydät nää puddingit? 😮 helsingin keskustan stokkalla ei ainakaan urheiluosastolla näkyny mitään..

 8. mistä stokkalta löydät nää puddingit? helsingin keskustan stokkalla ei ollu ainakaa urheiluosastolla sielä protskujauheiden luona..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta