Dr.Denimit edullisesti

Moikka!
Oletteko jo kyllästyneet bloggaajien Dr.Denim postauksiin? Itse en ole voinut olla kiinnostumatta  monien bloggaajien hehkuttamista Dr.Denim farkkulegginseista ja päädyin uteliaisuuttani tilaamaan niitä kaksin kappalein Stockan verkkokaupasta. Kanta-asiakkaat saavat Stockmannin verkkokaupasta -20% alennusta normaalihintaisista muodin- ja kodintuotteista kampanjakoodilla 02LOYAL2013 28.2 asti, joten hyödynsin tietenkin tämän alennuksen. 🙂 Itse päädyin korkeavyötäröiseen Plenty -malliin mustana sekä tummansinisenä ja housut istuivat kuin nakutettu! En yhtään ihmettele, ettei näihin pöksyihin tule polvipusseja, koska ne istuvat niin napakasti, mutta eivät kuitenkaan purista vyötäröltä – perfection! Harmi, ettei Stockalle ole vielä tullut näistä housuista keväisiä värejä, koska muuten olisin tilannut värihousujakin. 😀 Voin siis suositella näitä ihan 110%, itse ainakin rakastuin näihin täysin! 🙂 Joidenkin mielestä nämä voivat olla liiankin pillit, mutta itse pidän todella istuvista ja kapeista farkuista, joten nämä toimivat minulla. Ainoa miinuspuoli näissä housuissa on, että niistä kuulemma haalistuvat värit nopeasti, joten ei parane pestä liian usein ja mielummin vaikka tuulettaa puhtaaksi.

Onpa superlaadukas kuva auringonpaisteen vuoksi. 😀 Mustat ovat siis pikimustat ja tummansiniset mustansiniset, eli eivät todellakaan näin vaaleat/haaleat kuin kuvassa!

Dr. Denim Plenty mustana. Kuva lainattu Nelly.com.

PS. Jos Stockan verkkokaupasta ovat koot loppuneet, voi Dr.Denimejä tilata myös Nellylta ilmaisilla postikuluilla 28.2 asti! 🙂

pipari

7 vastausta artikkeliin “Dr.Denimit edullisesti”

  1. Noi denimit kannattaa kääntää nurinpäin, pistää solmulle ja sitten pesupussissa koneeseen. Siten säilyttävät värinsä parhaiten. : ) Näin neuvoi farkkumyyjä minua ! -R

  2. MItä kokoa sinä ostit? Itselläni on oudosti mustat kokoa S, mutta tummansinisistä otin M, koska ne olivat S koossa vyötäröltä paljon kireämmät kuin mustat. Hieman ihmetyttää!

    -Saana

    • Mulla on molemmat kokoa M. 🙂 Ennen tilausta sovitin One Wayssa yhtiä M kokosia mustia ja ne oli paljon kireämmät vyötäröltä, eli noissa, kuten vaatteissa normaalisti on eroja samojen kokojen välillä.

  3. Mulla on molemmat kokoa M. 🙂 Ennen tilausta sovitin One Wayssa yhtiä M kokosia mustia ja ne oli paljon kireämmät vyötäröltä, eli noissa, kuten vaatteissa normaalisti on eroja samojen kokojen välillä.

  4. Noita saa myös Carlings liikkeistä niin ei tartte miettiä ilmasia postareita nellyltä jne 🙂 Pääsee myös sovittaan värejä ja kokoja. Aika moni on yllättynyt miten pieneltä ne näyttää ja oikeesti sitten mahtuukin päälle. Itsehän rakastan dr.denimeitäni <3

    • Mä kävin ite sovittaa noi One Wayssa, mutta tilasin netistä. Ite en tykkää käydä Carlingsissa, se on sotkunen, synkkä ja ”kirpputorimainen”. Mielummin asioin myymälöissä, joissa on tuotteet esillä siististi ja selkeästi. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta