Päivän asu

Helouu! 🙂
Tämä hiihtoloma tulee menemään hujauksessa, koska olen koko ajan töissä ja sen lisäksi täytyy (saa) tietenkin treenata! Päivät vain hupenevat, mutta onneksi näin, sillä en malta odottaa kevättä ja lämpimämpiä säitä. Hieman jänskättää, että myös Helsinki City Run lähestyy ja sitä varten täytyisi jossain vaiheessa alkaa treenaamaan juoksua sali- ja jumppatreenien lisäksi. Olisi järkevää etsiä netistä jotain ”juoksukoulua”, jonka ohjeistuksella voisin harjoitella, mutta todennäköisesti jätän juoksemisen kokonaan ja löntystelen koko HCR:n. 😀

Kävin tänään sovittelemassa Zarassa housuja ja kuvasin samalla keväisen päivän asun. En ostanut Zarasta mitään, koska yritän nyt kovasti olla ostamatta vaatteita. Minua turhauttaa, että olen heittänyt niin paljon rahaa hukkaan, kun vaatteet ovat jääneet isoiksi/epäimarteleviksi ja niille ei ole ehtinyt tulla montaa käyttökertaa. :/ Onneksi perheenjäsenilläni on sentään niille käyttöä. Miten musta tuntuu, että jankutan aina tästä samasta asiasta? Millonkohan opin hillitsemään ostohimoa? 😀 Nykyään on vaikea pysyä erossa etenkään Zarasta, siellä on niin ihanan naisellisia ja istuvia vaatteita. Ainiin, joskus kuukausi sitten Zarasta ostamani ”tavoitehousut” mahtuvat jo päälleni, eli nestettä on lähtenyt aika reippaasti helmikuun aikana, wuhuu. 🙂

pipari

12 vastausta artikkeliin “Päivän asu”

  1. Onpas aivan superkaunis asu! Ja superkaunis on kyllä nainenkin 🙂 Saako udella mistä noin ihana neuletakki on peräisin?

  2. ihanan oikeen maalaisromanttinen toppi 🙂

    myös kva blogi! liityin lukijaksi!

    tervetuloa! raakels.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta