Uusi takki

Kävin eilen katsomassa North Facen takkeja, joista kirjoitin täällä aikaisemmin. Kiitos kaikille mielipiteistänne tässä takkiasiassa, mutta päätös oli silti vaikea. 😉 Tulin siihen tulokseen, että beige sävy on minulle liian tylsä ja siskoni sanoja lainaten pinkki on liian trashy (edit: tunkkainen sävy, ei tarpeeksi siisti). Siispä valitsin valkoisen, jota en ollut edes aikaisemmin harkinnut! 🙂 Tykästyin alunperin valkoiseen, mutta en  edes miettinyt sitä aran värin vuoksi. Siskoni kuitenkin muistutti, että takki on konepestävä, joten mitä sitten, vaikka se likaantuisi! Olen todella iloinen, että ”uskalsin” päätyä valkoiseen, enkä valinnut sävyä, josta en ollut täysin vakuuttunut. On se kumma, miten ihminen voi iloita näinkin pienistä asioista, kuin urheilutakista! 😀

Liikuntasaldo 11-17.2 VKO 7
Ma: SatsPowerStep 55min
Ti: Sali 60min
Ke: BodyPump 55min
To: Kävelylenkki 50min
Pe:BodyPump 55min
La:-
Su:

Tällä viikolla tuli pidettyä kolme lepopäivää treeneistä, koska olen alkanut kokemaan ylikunnon tuntemuksia. Minulle tuli ylikunto viime keväänä, enkä halua saman toistuvan enää uudestaan, joten tällä kertaa olen kaukaa viisas ja annan kropan levätä. Polveni on myös reistaillut jalkapäivinä, mutta onneksi poikaystävä on ottanut projektiksi hieroa etureiden jumit pois, jotta treenit eivät tule kärsimään. 🙂 Lihashuolto on todella tärkeää, jos treenaa paljon ja olisikin hyvä venytellä sekä käydä hieronnassa säännöllisesti. 

pipari

8 vastausta artikkeliin “Uusi takki”

  1. Hyvä valinta! Mä luulen, että mulla on tuo takki myös. Se on samaa merkkiä ja samanvärinen, mutta jo kolme vuotta vanha. Ja se on pysynyt täysin uudenveroisena, vaikka käyttökertoja on lukemattomia samoin kuin konepesujakin. Eikä oo koskaan ollu likaa, joka ei pois lähtisi 🙂 niin ja sopiikin vielä kaiken kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta