Kumpi väri on parempi?

Moikka! Kävin tänään sovittelemassa North Facen Resolve -takkia, koska tarvitsen uuden urheilutakin kevättä varten. Juoksutakki minulla jo on, mutta tällainen takki soveltuu nimenomaan kävelylenkeille, salireissuille, ruokakaupassa käymiseen jne. Muistan ostaneeni joulukuussa 2010 samaisen takin mustana koossa XL, koska vanha takkini koossa M ei ollut enää mahtunut minulle pitkään aikaan. Pitkälle ollaan noista ajoista päästy, koska tänään sovitin kokoa S samasta takista ja se sopi oikein hyvin tuossa harmahtavan beigessä sävyssä. Sovitin myös pinkkiä, mutta siinä S oli aika nafti, tosin keväällä se varmasti olisi jo ihan hyvä. Nyt en kuitenkaan osaa päättää kumman värin ostan, beigen vai pinkin? Haluan hyödyntää Stockalta saamani 20 euron etusetelin helmikuun aikana, joten minun kannattaa nyt ostaa takki edullisemmin. Beige väri on siistimpi ja sopii monien värien kanssa (=tylsempi), mutta se ei taas sovi yhteen uuden pinkin treenikassini kanssa. Pinkki takki on ihanan pirtsakka ja sopii yhteen treenikassini kanssa, mutta onko se liian räikeä? Olisiko fiksumpaa ostaa urheilutakki ajattomassa värissä vai kannattaako ajattomuudesta olla välittämättä urheiluvaatteissa?

pipari

28 vastausta artikkeliin “Kumpi väri on parempi?”

 1. Toi harmahtava on mielestäni tyylikkäämpi ja kyllähän siihen sopii kaikenväriset laukut ja asusteet. Itseäni joskus ärsyttää kun naisille kaikki urheilumerkkien vaatteet tehdään aina pinkkinä ja punertavina kun muitakin värejä on, mutta hieno myös toi punanen takki.
  Kiva kun kerrot, mistä koosta mihin olet laihtunut. Kannustaa minuakin:) Itse olen vähitellen pääsemässä XL:stä L kokoon ja se on jo ollut kovan työn takana. Joten rispektiä sinulle kyllä tuosta muutoksestasi! Muistathan myös iloita nykyhetkestä ja nykykoostas sillä olet jo tosi hyvässä kunnossa!

  • Se on kyllä tyylikkäämpi, mutta käytän arkipukeutumisessa paljon beigeä ja mustaa, niin sporttivaatteissa olisi kiva käyttää pirtsakoita värejä. 🙂 Todella ison työn takana tämä painonpudotus, nyt on lähtenyt 34% alkupainosta. 🙂 Tosi paljon tsemppiä sulle, yhden koon saavutus on jo upea juttu!!!

  • Apua en osaa päättää! 😀 Kun luin, että olet beigen kannalla, halusin heti ostaa pinkin. Ehkä haluan sitä oikeasti enemmän ja ostaisin beigen käytännön syistä. :I

 2. Heipsis Pipru :)!

  Mä olen sitä mieltä että urheiluvaatteiden kuuluu olla värikkäitä. Joten olen pinkin kannalla :)! Propsit sulle huisista painonpudotuksesta!! Itsellä ei niinkään ole ylipainoa, eikä kiloja liikaa. Mutta jalat ovat kovin selluliittiset. Niitä pikkuhiljaa timmimpään kuntoon ja koko kroppaa lihaksikkaammaksi.

 3. Pinkki näyttää hyvältä, niin näyttää tuo toinenkin! 🙂

  Mutta jos kaipaat tuollaiseen urheilullisempaan takkiin enemmän väriä, niin osta ihmeessä tuo pinkki! Itse olen ihan samaa mieltä siinä, että urheiluvaatteissa pitää olla väriä. :)))

 4. Heippa! Kiva malli, minä ottaisin ehdottomasti tuon pinkin, sopii sulle kuin nakki silmään. Pohdin itse samaa juoksutakin kohdalla ja nyt kaduttaa, että päädyin (tylsään) mustaan. Muuten pukeudun harmaaseen, valkoiseen, beigeen jne.. mutta mun mielestä kirkkaat värit sopivat hyvin sporttivaatteisiin. Osta pinkki!

  t. Johanna

 5. Hei, pakko kommentoida pitkästä aikaa, kun musta tämä on niin selkeä juttu.:) Ostat ehdottomasti tuon punaisen, sopii paremmin sun väreihin eikä muutenkaan näytä mitenkään räikeältä sävyltä. PS. Toivottavasti kissat voivat hyvin.:) T. Meeri

 6. Mun mielestä on just ihana ostaa pirteitä värejä urheiluun: ne piristää ja sillä saa tavallaan lisäpuhtia kuntoiluunkin! 😀 mutta molemmat on kivoja ja näytät tosi hyvältä!

 7. Mun mielestä pinkki on paljon pirtsakampi 🙂 Itse valitsisin siis sen.Harmaa ei itselleni ainakaan toisi yhtään lisää motivaatiota 😀

 8. Pinkki!! Toi ei näytä sellaselta liian räikeältä pinkiltä vaan just täydelliseltä! Mitä luultavimmin sun ulkoiluhousut on kuitenkin mustat ni pinkki piristää ja naisellistaa lookkia kivasti. Kevättä kohti kun mennään ni kiva käyttää enemmän värejä 🙂

 9. Olen beigen kannalla! Siihen voi sitten yhdistellä pirtsakan värisiä huiveja, pipoja, lapasia ja lisäksi se pinkki treenikassi sopii tuon beigen kanssa kivana väripilkkuna, koska pinkissä liika on liikaa.. tietysti ihanan värinen tuo pinkkikin on ja kummatkin värit sopivat sinulle hyvin 🙂

 10. Toi beige on noista kahdesta ehdottomasti tyylikkäämpi ja sopiikin sinulle paremmin. Räikeän pinkkiin kyllästyy helpommin ja lisäksi se näyttänee jo ensi vuoden keväällä so last season -väriltä. Pinkki treenikassi sen sijaan piristää kummasti ja on aivan ihana! Pinkki takki ja pinkki kassi -yhdistelmä on mielestäni liian tårta på tårta. 😉

  Olen huomannut omassa pukeutumisessani, että ne ihanimmat vaatteet ovat väriltään mustia, valkoisia, harmaita ja beigejä, vaikka värejäkin käytän ja rakastan. Pyrin kuitenkin ostamaan räikeimmän väriset jutut asusteina tai mahdollisimman edullisina löytöinä ja siksi minulla onkin toimiva, mutta ei missään nimessä tylsä garderobi. 🙂

 11. Pinkki! Mun arkipukeutuminen on perustylsää (musta, valkoinen, navy…), mutta liikuntavaatteissa saa jotenkin ekstraenergiaa sähäkistä yksityiskohdista. Sitä paitsi tossa pinkissähän erottuu ulkoillessa paljon tuota maastoutuvaa väriä paremmin! 😉

 12. Heippa! Oli pakko kommentoida! Itselläni on samainen takki pinkkinä ja mustana. Aikanaan tykkäsin kovin mustasta, mutta kun satuin pinkin bongaamaan niin enpä ole mustaa sen koommin käyttänyt. Jotenkin kirkaat värit sporttaillessa antaa niin paljon extraa! Ehdottomasti siis pinkin kannalla! 😉

 13. Ehdottomasti pinkki! Näytät olevan jo tosi hyvässä kunnossa, kunpa itseltäkin onnistuisi painonpudotusurakka ja kiinteytyminen.

 14. Hyvänen aika tuo pinkki täräyttää valoa kasvoillesi! Ihan hengähdin ihastuksesta. Sinulle sopivat parhaiten nuo talvi-paletin värit – älä suotta suttaa loistoasi tuolla beigellä. Jos vain löydät pinkin sopivassa koossa, sijoita siihen. Liian pienikään ei ole hyvä. – Mimo

 15. Moikka!
  Pinkki – on kasvoihisi ja tukkaasi ihan ehdoton!

  Tai sit….
  Molemmat 😉

  – Liina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta