Pitsiä ja raitaa

Moips!
En keksinyt tälle päivälle mitään terveyteen liittyvää postattavaa, joten ajattelin esitellä alelöytöni Zarasta.  Rakastan pitsiä ja raitaa vaatteissa ja olin todella innoissani löytäessäni Zaran alesta puseron, jossa yhdistyy niin pitsi kuin raita! Tämä on sellainen helppo apua-mitä-mä-laitan-kouluun-päälle-KIIRE paita, jonka voi vain vetäistä päälle ja yhdistää tummien farkkujen kanssa ja asukriisi onkin ratkaistu. 🙂

Olin tänään Bodypump -tunnilla ja sain itsestäni tosi hyvin irti, kun olin eturivissä ja peilin vieressä. Yritän aina päästä mahdollisimman lähelle ohjaajaa, koska haluan nähdä kaikki liikkeet ja suoritustekniikat sekä edessä oleminen myös luo painetta, jolloin treenaa kovempaa! Sain myös nostettua painoja ja nyt ojentajat on ihan tulessa! Huomenna onkin ansaittu lepopäivä, mutta taidan kuitenkin mennä reippaalle kävelylenkille, koska raitis ilma ja kevyt liikunta ei ole koskaan pahitteeksi. 🙂 Nyt puddingia naamaan ja kohta telkan ääreen katsomaan Jutta ja superdieetit, jee!

Päivitetyt bodypump painot:
Lämmittely: 2x5kg=10kg
Kyykyt: 2x11kg =22kg
Rinta: 2×7,5kg=15kg
Hauis: 2x4kg=8kg (käsipainot)
Ojentaja: 2x6kg=12kg
Selkä: 2×7,5kg=15kg
Askelkyykyt 2x5kg=10kg (irtokiekot)

pipari

7 vastausta artikkeliin “Pitsiä ja raitaa”

  1. Moikka Pipari, olen itse päässyt lähes puolen vuoden sairasloman jälkeen taas liikkuaan ja tempasin pumpissa vanhat painot tankoon. Nyt en pääse kävelemään enkä pysty nostamaan mitään. Mutta siis kommenttiajatus oli se, että sulla on kunnioitettavat painot tangossa, en ikinä pysty käsiin lisäämään tuon vertaa. Olen siis pitkän linjan ryhmäliikuntaharrastaja ja jotenkin vaan nuo käsien painot junnaa paikoillaan( ennen siis tätä breikkiä). Mikä on siis sun salaisuus?
    Mukavaa loppuviikkoa ja kiitos kovasti blogisi aihettamasta treenikuumeesta 🙂

    • Mun salaisuus on varmaankin se, että treenaan myös salilla isoilla painoilla. Pumpissa olen koko tunnin mukavuusalueeni ulkopuolella ja uskallan lisätä painoja, jolloin kehitys on taattua! 😉 Tsemppiä! 🙂

  2. Hulluilla painoilla teet kyykyt. >: oo Itse en käy pumpissa, mutta teen kyykyt pumppitangolla ja yht. 5 kiloo + tanko ja en jaksa kahta sarjaa enempää. : DD Vielä joskus… : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta