Maistuisiko Bounty?

Olen aina elänyt uskomuksessa, että kookosrasvaa tulisi välttää, koska se on sitä huonoa ja kovaa rasvaa. Viimeisen parin vuoden aikana on kuitenkin nostettu kookosrasva hyväksi rasvaksi etenkin painonpudottajille. Olen kuitenkin edelleen hieman epävarma, onko kylmäpuristettu kookosöljy parempaa, kuin esimerkiksi kookoshiutaleiden käyttäminen? Netti on luonnollisesti tietoa pullollaan, mutta tässä tapauksessa tietoa on puolesta sekä vastaan, enkä ole enää varma mihin uskoa! Toissakertaisessa Du är vad du äter -jaksossa ravitsemusneuvoja kehotti painonpudottajia käyttämään leivonnassa kookoshiutaleita ja mantelijauhoja ja sen inspiroimana keksin Bounty Puddingin.

Bounty Pudding
30g (1dl) Fast Protein Pudding tuplasuklaa
1-2dl Vettä tai maitoa
1-2rkl Kookoshiutaleita

Liikuntasaldo 4-10.2
Ma: Spinning 55min
Ti: –
Ke: Yogalates 55min, BodyPump 55min
To:
Pe: BodyPump 55min
La: SatsPowerStep 55min
Su: Sauvakävely 40min

Kävin viime viikolla kokeilemassa Yogalates -tuntia ja olin todella pettynyt siihen! 

Ps. Tuliko muilla kyyneleet silmiin, kun Iholla -ohjelmassa Claudian perhe löysi kadonneen Paavo kisun? 😀 hahahahah!

pipari

6 vastausta artikkeliin “Maistuisiko Bounty?”

 1. Siis kylmäpuristettu kookosöljyhän on ihan täydellistä kamaa! Ja auttaa laihdutuksessa kun esimerkiksi kiihdyttää aineenvaihduntaa, palauttaa liikunnan jälkeen ja auttaa lihasta kasvamaan, yms. Kaupasta ostettava sellanen kookosrasva on kyllä eri asia, että siitä en tiiä… Mutta luontaistuotekaupasta ostettu neitsytkookosöljy just jees! Suosittelen!

  • Niin mua tosiaan mietityttää kannattaako esimerkiksi kookoshiutaleita käyttää niiden terveysvaikutusten vuoksi… 😮

 2. Miksi olit pettynyt Yogalates-tuntiin? Itse en ole vielä ehtinyt kokeilemaan ja pelkään vähän sen olevan tylsä?
  Mitä nuo tummennetut esim. 17-21 tarkoittavat joidenkin päivien perässä? 🙂

  • Ajattelin tunnin olevan jotenkin mielenkiintoisempi, mutta katsoin koko ajan kelloa ja toivoin jotain meininkiä sille tunnille. Tykkään enemmän hikijumpista, ehkä sen vuoksi tylsistyn hidastempoisilla tunneilla.

   Oho, ne on omia merkintöjä ja ei siis kuulunut ollenkaan tuohon. :DD

 3. Kiitos Pipari tästä! =) Tänään hakemaan pussi tuota jauhetta ja sitten voikin kokeilla tehdä siitä myös tuota herkkua.
  Mä epäilen, että kookosrasva ei haittaa pienissä määrin välillä. Ja tuohon tulee kuitenkin niin pieni määrä, etten sen usko olevan haitallista sun painonpudotuksellekaan!Tosin en ole asiantuntija, joten… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta