Fastin Protein Pudding

Moikka!

Jos seuraa fitnessblogeja, ei ole voinut välttyä lukemasta Fastin uudesta tuotteesta, Protein Puddingista. Halusin alunperin boikotoida koko tuotetta, koska se vaikutti matkivan törkeästi Mannisen Protein Puddingia ja oletin tuotteiden olevan identtisiä. Uteliaisuus kuitenkin voitti ja kun huomasin Fastin Puddingin olevan tarjouksessa Stockalla hintaan 19.95€, en voinut olla kokeilematta sitä tuplasuklaan makuisena. Kokeilin sekoittaa 30g (1dl) jauhetta ensin 1,5dl kevyt maitoon ja annoin sen olla noin 15min jääkaapissa. Koostumus oli moussemainen ja jauhe sitoi nestettä paljon paremmin, kuin Mannisen Pudding. Mutta mites se maku? Nyt on pakko sanoa, että maku oli 100 kertaa parempi, kuin Mannisen suklaan makuinen pudding, olin suoraan sanottuna järkyttynyt makuerosta. Kaikki Fastin puddingissa on miellyttävämpää, niin koostumus, ”valmistusaika” ja maku, joten se on selvä voittaja. Kokeilin sekoittaa puddingia myös veteen sekä rasvattomaan maitoon ja tykästyin myös niihin, mutta tietenkin kevyt maidon kanssa maku on kermaisempi. Jätin kerran puddingin (veteen sekoitettu) yöksi jääkaappiin ja söin aamulla jumpan jälkeen ja se maistui ihan siltä tummanruskealta Jacky makupalalta! 😀 NAM! Siitä edes olen syönyt puddingia sekoitettuna veden kanssa ja annan sen vetäytyä jääkaapissa vähintään tunnin, jotta siitä tulee jackymainen. 😉 Täytyy ostaa testimielessä myös toffeen makuista puddingia, vaikka epäilen, että se ei voi vetää vertoja tälle tuplasuklaalle. Onneksi Fastilta on tulossa myös minttusuklaa ja valkosuklaa puddingit ja niitä odottelenkin kovasti, etenkin minttusuklaata!

Sekoitan jauheen ja veden keskenään haarukalla tällaisessa pakasterasiassa, joka kulkee kätevästi mukana.

Suosittelen tuotetta diettaajille ja aktiiviliikkujille, jotka kaipaavat herkullista ja sokeritonta proteiinilisää. Itse tykkään vetää puddingin jumpan jälkeen ns. palkkarina banaanin kanssa, koska se kulkee helposti mukana ja säilyy näin talvella kylmässä autossa. Vaikka ylistänkin tätä tuotetta, en näe järkeä turhaan suosia tällaista keinomakeuttajaa (sukraloosia) sisältävää tuotetta, jos ei ole dieeteillä tai ei kaipaa proteiinilisää. Jos tekee mieli suklaavanukasta, niin mielummin syö ehtaa, aitoa tavaraa, kuin tällaista vastinetta! Itse pyrin nyt pääsemään vihdoin siihen kesä/elämänkuntoon, joten sen vuoksi tällaiset herkkujen korvikkeet ovat minulle kullanarvoisia. 🙂

pipari

30 vastausta artikkeliin “Fastin Protein Pudding”

  • Oon myös lukenu negatiivisia arvioita tuosta puddingista, joten ei ole kaikkien makuun. Mä satun olemaan sellanen, että tykkään oikeastaan mistä vaan, joten tämä sopii mulle. 😀

 1. Tiedätkö yhtään kuinka kauan tuo tarjous on voimassa?? Mä bongasin samaista puddingia Kampin keskuksen alakerran jostain luontaistuotekaupasta hintaan n. 26 euroa. Mikä ei sekään paha mutta tuon tarjouksen voisi hyödyntää jos vielä voimassa?
  Mä varmaan koukutun tohon ihan täysin, makean ystävä kun olen. 🙂

 2. Joo toi suklaa pudding on ihan törkeen hyvää! Jopa vaarallisen hyvää, eilenkin oli ”pakko” syödä vielä iltapala ennen nukkumaan menoa vaikka nälkä ei ollutkaan kova..hups..

 3. Mulla on tää suklaa enkä tykännyt kyllä yhtään. Kaverilta sain maistiaiseksi toffeeta ja se oli hyvää! 🙂 Hän taas tykkäsi enemmän suklaasta joten vaihdetaan. 🙂

 4. Moi! Oon itte käyttäny tuota suklaan, että toffeen maukuista puddingia. Parhaalta maistui,kun sekottin niitä kahta jauhetta keskenään! 🙂 tänään ostin sitten Prismasta sitä uutta minttusuklaata, ja voi että seoli hyvää!!! 😀 siis OIKEESTI hyvää! 😀 tapaan itse sekoittaa puddingit alpro soijan mantelijuomaan (ei kuitenkaan sisällä soijaa, vaan mantelia). Mantelijuomassa on vain 24 kaloria per 100ml, eli on siis todella kevyttä, ja pudding maistuu paljon paremmalta mantelijuoman, kuin maidon kanssa! 🙂 suosittelen kokeilemaan! Ja osta ihmeessä minttusuklaatakin testiin 🙂

  -Sanna

  • Kiitos vinkistä!:) En tiennytkään, että minttusuklaa on jo tullut kauppoihin??? Täytyy käydä Stockalta tsekkaamassa, jos sieltä saisi sitä jo tarjouksesta! 🙂

  • Ihan sattumalta mäkin ne huomasin. Toivottavasti tulee pian Stockalle, niin voisin ittekkin ostaa vielä alehintaan sen valkosuklaan 🙂 pakko nyt kokeilla vielä sitäkin.

   -Sanna

 5. Minä investoin tähän Fastin uutuuteen vasta sitten kun olen saanut vanhat Manniset syötyö pois kaapeista – siinä voi kyllä mennä vuosia (yöh) 😀

 6. Käytätkö tuota siis ihan päivittäin palkkarina? 🙂 Ilmeisesti toimii ihan hyvin? Itselläni on nimittäin edessä palkkarin etsintä ja jokin suklainen (tai ylipäätään hyvänmakuinen) houkuttaisi, mutta en osaa oikein valita. Lisäksi olen muutenkin huono juomaan mitään, joten mietin voisiko tämä toimia osaratkaisuna 😀 Ei viittis aina syödä jotain tylsän makuista palkkariks.. Saa suositella myös hyvänmakuisia palkkarijauheita tälläiselle joka ei oo palkkareita koskaan tajunnu käyttää 😀

  • Olen nyt käyttänyt tuota 1,5vko, koska itsekkään en ole kovin innostunut juotavista palkkareista. Tuohan on enemmänkin proteiinilisä, ei palkkari. Ihminen tarvitsee hiilihydraatteja ja proteiinia treenin jälkeen, sen vuoksi syön banaanin ja puddingin heti jumpan/salin jälkeen. 🙂

   Voin suositella Massin Triple Nightia minttusuklaan tai suklaan makuisena, on hyvä palkkari, etenkin hyvä yöproteiini!

 7. Ei liity aiheeseen, mutta hetkeksi hieraisin silmiä kun Blogilistan sivuilla sinun esittelyssä luki ”Pipari on 23-vuotias…” 😀

 8. Se toffee sai melkein laatan lentämään 😡 en halua silti luopua uskostani kaikkien kehujen jälkene mitä oon kuullut, pitää kokeilla minttusuklaata :3

 9. Se toffee pudding tosiaan on aivan järkyttävän makuista. Ihmettelen kuinka sitä voidaan mainostaa ruskeana kun todellisuudessa jauheesta tulee valkoista mömmöä.. Sukraloosi maistuu inhottavasti läpi ja karamellin maku on todella esanssinen. En suosittele!

  • Hmm… nämähän ovat makuasioita. Mun mielestä toi tuplasuklaa on tosi hyvää ja mun kaverin mielestä ihan järkkyä ja lupasinkin ostaa häneltä hänen pudding pussin, koska hän ei saa sitä itse alas. Joten saa nähdä tykkäänkö tuosta toffeesta…

 10. Valkosuklaa oli ainakin hyyyyyvääää!!! 🙂
  Ja yleisesti.. Jos ”käsin” sekotellun puddingin koostumus ei miellytä niin koittakaa shakeria.
  Mulle kyllä uppoo kyllä ton makunen tuote missä muodossa tahansa, mut jostain lueskelin että on parempaa sheikattuna.

 11. Toffeeta ostin tänään just samaisesta Stockan alesta. Ruskeeta se ei ole, niinkuin joku jo sanokin, mutta musta se on herkkua!! Tosi hyvää, en malta oottaa että pussi olis edes melkeen tyhjä niin pääsisin kokeilemaan tota suklaatakin. (Oli Helsingin Stockalta loppunut, oisin muuten ostanu alesta senkin 🙁 ) Tänään vasta löysin sun blogin ja jään kyllä innoissani seuraamaan 🙂

 12. Toffeeta ostin tänään just samaisesta Stockan alesta. Ruskeeta se ei ole, niinkuin joku jo sanokin, mutta musta se on herkkua!! Tosi hyvää, en malta oottaa että pussi olis edes melkeen tyhjä niin pääsisin kokeilemaan tota suklaatakin. (Oli Helsingin Stockalta loppunut, oisin muuten ostanu alesta senkin 🙁 ) Tänään vasta löysin sun blogin ja jään kyllä innoissani seuraamaan 🙂

 13. Vaikka tämä on vanhempi blogipostaus, kirjoittelenpa tähän kuitenkin! En ole ennen ostanut Fastin proteiinivanukkaita enkä pitkään aikaan ole käyttänyt proteiinijauhoja muutenkaan, mutta kun luin niistä blogistasi päätin tänään ostaa double chocolaten kokeiluun! Sekoitin 1 dl jauhetta 2 desiin light soijamaitoa, nam nam! Sekoitus alkoi kiinteytymään jo kun kaadoin sen shakerista lasiin. Ensimaistiainen oli ihan niin supernannaa kuin hehkutit! Tämä tuote tulee kyllä nyt osaksi päivittäistä aamupalaa / iltapalaa kera hedelmän 🙂

  • Nami! 🙂 Suklaa on tosiaan lempparini Fastin puddongeista, se on oikeasti hyvää, etenkin maidon/soijamaidon/mantelimaidon kanssa. :p

  • 🙂 Laitoin tänne muuten kiitosmaininnan blogistasi: peukaloinenkuntopuulla.blogspot.fi Sinä ja eräs toinen bloggari joka on myös mainittu olette rohkaisseet ja inspiroineet minua todella paljon kovalla työllänne ja ajattelin, että oman blogin kirjoittaminen olisi terapeuttista ja opettaisi lisää elämänhallintaa. Kiitos teille ihanat!

  • Wau, kiitos kunniasta, ihana kuulla tällaista!! 🙂 Tsemppiä kuntotavoitteisiisi ja blogiisi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta