Makkarapaitoja

Moikka!
Ostin viime viikolla kolme uutta treenipaitaa, koska nykyään treenipaitoja tulee käytettyä ja pestyä koko ajan. Suosin nykyään teknisiä materiaaleja, koska ne hengittävät hyvin ja kuivuvat nopeasti. Ostin Reebokin treenipaidan alesta ja en ole varma pidänkö sen oudosta kuvioinnista vai en, mutta se on ollut jo käytössä, joten en voi sitä enää palauttaakkaan. 😀 Ostin H&M:n treenipaidat normaalihintaisina ja ihastuin niihin pirteiden värien vuoksi (pirteät värit on nyt mulla kova juttu selkeesti). Nämä paidat ovat ns. makkarapaitoja, joten jokainen vatsa- tai selkämakkara pääsee varmasti oikeuksiinsa. 😉 Näitä on hyvä käyttää treenatessa, koska makkaroiden näkemisestä saa lisämotivaatiota!

Makkarapaita

Tästä vähän treenimotivaatiota fitnessmalli Elina Tervolta, hyvältä näyttää!

pipari

Yksi vastaus artikkeliin “Makkarapaitoja”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta