Kapselikone

Moikka!
Olemme asuneet poikaystäväni kanssa yhdessä jo heinäkuusta asti, mutta saimme vasta nyt pidettyä tuparit. Saimme lahjaksi Dolce Gusto Genio -kapselikoneen ja olen todella innoissani tästä uudesta vekottimesta!! 🙂 Juon kahvia noin neljä kuppia viikossa ja suosin erikoiskahveja, joten kapselikone tuntui meille sopivammalta vaihtoehdolta kuin perinteinen kahvinkeitin. Saimme paljon eri kapseleita maisteltavaksi, esimerkiksi cappucino, espresso, cafe lungo, cafe latte, cafe machiatto, chai latte, chocozino, lemon ice tee jne. Laitoin kapselit isoon kulhoon, koska en halunnut säilyttää niitä isoissa pakkauksissa ja kulho toimiikin hauskana sisustuselementtinä. 🙂 Täytyy käydä joku päivä ostamassa lisää eri makuja (niitä on yhteensä muistaakseni 20), mutta en ole varma saako niitä ruokakaupoista, mutta ei ainakaan K-extrasta, jossa kävin tänään. Laite on muuten todella helppokäyttöinen ja vaivatonta puhdistaa, joten sopii laiskoille ihmisille, kuten minulle. 😉

Osaatteko suositella kahvimakuja, jos teillä on kokemusta dolce gusto kapseleista? 🙂

Liikuntasaldo 21-27.1:
Ma : –
Ti: SatsCorePulse 55min
Ke: BodyPump55min
To: –
Pe: BodyPump 55min, juoksumatto 30min
La: –
Su: Absolution 30min, BodyPump 55min

Viime viikko oli aika raskas ja olin todella väsynyt, kun piti muuntautua uuteen rytmiin koulun alkamisen vuoksi. Fiilis oli jumppatunneilla toisinaan energiaton, mutta silloin täytyy muistaa, että nimenomaan liikunta auttaa jaksamaan arjessa! Pyrin nyt jumppaamaan noin neljä kertaa viikossa ja yritän sisällyttää myös 1-2 salikertaa siihen lisäksi. Maalis-huhtikuun aikana otan muutaman aamulenkin mukaan treeniohjelmaani, jotta rasva lähtee palamaan kesäksi ja jaksan juosta toukokuussa Helsinki City Runissa. Tästä aiheesta kuitenkin lisää myöhemmin. 🙂

pipari

5 vastausta artikkeliin “Kapselikone”

 1. Ihan ensinnäkin kiitos inspiroivasta blogista, olen saanut sinulta paljon motivaatiota elämätapamuutokseeni! 🙂

  Olen reippaasti ylipainoinen (165/88) ja tavoitteenani olisi laihtua 20kg. Olen joulukuun alusta lähtien liikkunut 3-4 kertaa viikossa (kuntosali + zumba + koiran kanssa kävely) ja syön 1500-1700kcal/pvä, riippuen kulutukseni määrästä (lasken kalorit kalorilaskurilla). Ruokani on laadullisesti hyvää (puuroa + raejuustoa aamuisin, lihaa, salaattia, hedelmiä, pähkinöitä, vähähiilarista/ruisleipää jne), mutta silti painoni on laskenut joulukuun alusta vain yhden kilon ja mielestäni se on todella vähän, etenkin minun kokoiselleni! Osaisitko yhtään sanoa, mistä näin hidas painonpudotus voisi johtua ja onko olemassa joitakin ruokia/ainesosia, jotka jumituttavat painoa? Onko tuo kalorimäärä liian korkea? Olen perusterve 24-vuotias, enkä käytä mitään lääkitystä.

  En tiedä osaisitko auttaa tai vastata tähän kysymykseeni, mutta jos sinulla olisi edes joku pieni haju, mistä tämä voi johtua tai vinkkejä siihen, miten saisin painoani putoamaan (jotta motivaatio ei karkaa..), niin olisin todella kiitollinen! <3

  • Moikka, kiitos paljon!:)
   Todella vaikea sanoa mitään tilanteestasi, koska en ole ammattilainen. Oman kokemukseni kautta (olen laihduttanut yli 20kg) voin sanoa, että joko a)syöt liikaa b)luulet syöväsi terveellisesti, mutta et syö todellisuudessa c)et laske kaikkea syömääsi d)syöt liikaa rasvaa e)et treenaa tarpeeksi tosissasi/kovaa f)syöt liian vähän g) syöt liikaa hiilihydraatteja h)et saa tarpeeksi kuituja ja vatsasi ei toimi/olet tukossa i)sinulla on ongelmia kilpirauhasen kanssa.

   Kannattaa antaa aikaa itsellesi ja projektin kanssa! Muista olla REHELLINEN itsellesi ja anna 110% itsestäsi, niin varmasti onnistut. Jos paino ei lähde laskemaan, niin suosittelen kääntymään ammattilaisen puoleen.

 2. Vaikka en hirveesti kahvia juo, mutta mua niin himottaa tollanen masiina 😀 Pääsyynä ihanat kapselit, jotka todellakin on helppoja > saa nopeeta vieraillekkin kahvit pöytään! Ja niin kun sanoit, voihan sillä jääteetäkin tehdä :).

 3. Se on muuten chocochino.

  Ja saa aivan tavallisista, pikkukauppoja isommista ruokakaupoista kuten k-supermarketit ja s-marketit sekä tietty tosta ylöspäin.

 4. Meilläkin on Dolce Gusto, eikä tavallista kahvinkeitintä ole käytetty juurikaan sen hankinnan jälkeen (muuta kuin jos kahvia tarjotaan isommalle porukalle).

  Itse en juo kahvia, mutta mies juo mieluiten noista Cappucinoa tai Latte Macchiatoa. Laite ei ole järkevä, jos kahvia kuluu kuppitolkulla joka päivä, mutta satunnaiseen käyttöön laite on mielestäni ihan näppärä. Eihän ne mitään terveysjuomia ole, varsinkin jos niihin lisää vielä sokeria, eivätkä edullisiakaan normikahvikupin hintaan verrattuna, mutta hyviä kyllä ovat! Eikä kaikkea voi aina verrata…

  Grande Mildiä mainostettiin lähes suomalaisten normikahviksi, mutta miehen mielestä se ei kyllä ollut sitä. Itse olen juonut jääteetä ja Nesquik kaakaota. Seuraavaksi ostan omiin herkkuhetkiin tuon Chocochinon. Mun mielestä makuja ei kyllä ole Suomessa kauheasti tarjolla?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta