Päivän asu

Heippa! Innostuin uuden salaman myötä kuvaamaan maanantain päivän asun tai siis laitoin poikaystävän kuvaamaan. Vielä on hieman hakemista uuden salaman kanssa, mutta eiköhän se tästä… Maanantaina oli bad hair day ja myös bad face day, koska näytin todella väsyneeltä ja ihon sävy elottomalta. Tätä se koulu tekee, heti näyttää ihan hirveältä! 😀

Ajattelin kertoa tässä postauksessa jotain opintokuvioistani, mutta sitten tulikin mieleeni poikaystäväni tämänpäiväinen kommentti. Hänen mielestään kerron nykyään blogissani ihan liikaa yksityisasioitani ja täytyy myöntää, että tekstit ovat muuttuneet hieman henkilökohtaisemmiksi. Blogin pääpaino on nykyään terveyteen liittyvissä asioissa, mutta välillä on vapauttavaa jakaa tuntemattomille myös jotain ihan hömppää tai sitten vähän yksityisempiäkin asioita. Blogi on toiminut minulla kohta viisi vuotta päiväkirjana ja on mielenkiintoista selata läpi blogia vuosia myöhemmin ja muistella mitä on tullut tehtyä, pukeuduttua jne. Liikuntasaldon jakaminen blogissa on myös osoittautunut todella hyödylliseksi, koska silloin on tietyllä tapaa tilivelvollinen myös lukijoille liikunnan määrän/laadun suhteen ja on myös hyvä palata katsomaan vanhempia liikuntasaldoja ja verrata niitä nykypäivään. Anyways, en aio stressata liikaa siitä mitä täällä kirjoitan, kunhan tekstit eivät loukkaa ketään tai vaaranna tulevaisuuden työnsaantia tms. 🙂

Bad face day
Mulla oli tällainen ilme suurimmassa osassa kuvista 😀

EDIT: Rusettipuseron löydät Zalandosta. 🙂 Accessories 728x90

pipari

15 vastausta artikkeliin “Päivän asu”

  1. Näytät aivan upealta! Kuvia katsellessa minua alkoi kiinnostamaan mistä olet löytänyt noin kauniin paidan? Sävy sopii kauniisti väreihisi!
    -TJ

  2. Nää kuvat ei kyllä oo bad face day:tä nähnykään, tosi nättinä oot! Ja blogi on just hyvä tällaisena, henkilökohtasta settiä yhdistettynä asiapitoisiin terveys- ja liikuntajuttuihin 🙂 Jatka samaan malliin!

  3. ihana paita! Jos saa kysyä niin minkäkokoinen tuo omasi on? Zalandolla näköjään koko 36 on loppu ja arvon tilaisinko tuon 38.. Itse käytän molempia kokoja, riippuen vaatteesta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta