Peppu hellänä spinningissä?

Moikka!
Muistan, kun kävin ensimmäisiä kertoja spinningissä sain aina lähteä tunnilta peppu kipeänä, koska satula tuntui niin epämukavalta. Kokeilin monia eri spinningpyöriä ja -satuloita, mutta kaikissa tuntui olevan sama ongelma ja pehmusteeksi laitoin aina pikkupyyhkeen. Eräs spinningohjaaja kerran vinkkasi minulle satulasuojuksesta, kun huomasi ongelmani ja sopivan suojuksen löysin Clas Ohlsonilta n. 10 euron hintaan. Olen jo monta vuotta käyttänyt satulasuojaa ja se on todella hyvä, enkä voisikaan käydä ilman sitä spinnailemassa. Suosittelen siis ehdottomasti kaikille satulasuojaa, joilla on samanlaisia kokemuksia epämukavista satuloista. Toivottavasti tämä ratkaisi monen spinnailijan ongelman ja tulevaisuudessa on vielä mukavampaa käydä tunneilla! 🙂

Liikuntasaldo 14-20.1
Ma: Spinning 55min
Ti:-
Ke: Shape 55min
To: Grit Strenght 30min, shape 55min
Pe: Body Pump 55min, juoksumatto 20min
La: –
Su: SatsCorePulse 55min, sali 60min

Olen todella tyytyväinen viikon liikuntasaldoon ja pyrin myös tällä viikolla käymään aktiivisesti jumppatunneilla, vaikka minulla alkoikin jo koulu. Yritän sumplia aikatauluja, jotta saan säilytettyä hyvän rytmin, jotta motivaatio ei pääse laskemaan. Ainoa ongelma tällä hetkellä on vihlova polvi, jonka vielä kaiken lisäksi löin eilen kaapin oveen. 🙁 En pääse polven vuoksi spinnailemaan vähään aikaan, koska nyt se vaatii lepoa ja jalat hierontaa. Polven vihlonta on yleensä merkki lihasjumista tai sitten se on aiheutunut esimerkiksi kyykkäyksen virheasennoista. Minulla se on selvästi lihasjumia ja nyt täytyykin panostaa entistä enemmän kehonhuoltoon!

Reipasta viikon alkua kaikille! 🙂

pipari

4 vastausta artikkeliin “Peppu hellänä spinningissä?”

  • Moikka!
   Meillä on kotona todella huono valaistus ja mulla ei ole ollut ulkoista salamaa aikaisemmin, joten kaikki sisustuskuvat on olleet todella huonolaatuisia. Nyt asia kuitenkin muuttui, kun sain uuden salaman. Enköhän nyt ala tekemään sisustuspostauksia. 🙂

 1. käytkö sä pitskussa? 🙂 itse treenailen lähinnä tikkurilassa, tosi kiva sali!

  • En halua kertoa blogissa millä satsilla käyn, koska blogiani saattaa lukea stalkkerit. :/ Ei pidä paljastaa liikaa!

   Kivoja treenejä sinulle!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta