Työpiste ja koululaukun pakkaamista

Heippa!
Tänään olen käynyt aamulla satscoretunnilla hikoilemassa, tyhjentänyt ja siistinyt laukun huomista koulupäivää varten ja hengaillut koneella. Huomenna alkaa kolmannen vuoden viimeinen lukukausi, mikä tarkoittaa kovaa rääkkiä koulun puolesta ja siihen päälle vielä työt sekä säännöllinen treenaus. Yritän kuitenkin olla stressaamatta, vaikka se tuntuukin tällä hetkellä hieman haasteelliselta. Oma terveys ja hyvinvointi tulee kuitenkin aina ykkösenä, eli jos tuntuu, että on liikaa työtaakkaa, niin täytyy vähentää sitten opiskelu- tai työmäärää. Olen myös miettinyt tulevan kesän kuviota ja katsonut kesätyöpaikkoja, joissa voisin suorittaa työharjoittelun, mutta en ole vielä löytänyt mitään mielenkiintoista. Tulen todennäköisesti tekemään kaksi 3kk työharjoittelua ja olisi mielenkiintoista päästä esimerkiksi jonkin vaatteiden tai sisustustuotteiden maahantuojalle töihin toiseen harjoitteluun. 😮 Olen myös miettinyt onko järkevää laittaa ansioluetteloon mainintaa blogista, koska yritän vetää tietyn rajan siihen ketkä lukevat blogiani. Toisaalta ihan sama, mutta nojoo, olishan se vähän noloa, että potentiaaliset työnantajat kävisi nauramassa mun blogille. 😀

Mun uusi lempparimuki, jonka sain siskolta lahjaksi

Kaikkea turhaa sitä kantaakaan laukussa, esimerkiksi mihin tarvitsen montaa eri korua? Tykkään pitää laukussa mukana aina kelloa, kaulakorua ja rannekorua, jotka minulla on tapana laittaa päälle aamulla autossa liikennevaloissa. 😀 Laukusta löytyi myös pariton hanska, mikä ei ole lainkaan harvinaista, sillä käsineet tuntuvat katoavan aina johonkin. Käytin joululomalla koko ajan tuota mustaa Miu Miun laukkuani, mutta nyt pitää laittaa se kaappiin odottamaan ja ottaa käyttöön Longchampin iso koululaukku. Tarvitsisin (siis haluisin) lisää isoja laukkuja, koska niihin mahtuu kaikki mitä tarvitsen ja minä tosiaan kannan aina paljon tavaraa.

Littalättänä laukku

Koululaukkuun täytyy mahtua paljon juttuja, sen vuoksio onkin ollut vaikeaa löytää tyylikästä, mutta isoa laukkua. Olen käyttänyt viimeiset pari vuotta tätä Longchampin nahkalaukkua ja se on pysynyt todella hyvänä ja osoittautunut erinomaiseksi ostokseksi. Koululaukussa kannan aina mukana kansiota, miniläppäriä, vihkoa, kännykkää, penaalia, kalenteria, meikkilaukkua, vesipulloa, eväitä, lompakkoa ja pikkutaskuista löytyy pampuloita, särkylääkettä, koruja, pinnejä tms. Laukku on todella painava kaikkine sisältöineen, mutta en oikeasti pärjäisi ilman tätä tavaramäärää! Miniläppäri ei tietenkään ole pakollinen koulussa, mutta kuolisin tylsyyteen, jos en pääsisi surffailemaan netissä opiskelun ohessa.

pipari

8 vastausta artikkeliin “Työpiste ja koululaukun pakkaamista”

 1. Hei Pipari,

  kuinka pitkä olet ja paljonko painat tällä hetkellä? Entä paljonko olet laihtunut kiloja painavimmista ajoistasi? 🙂 tällaiset tarinat aina tsemppaavat itseä! yritin klikata tuota FAQ:ta mutta ”sivua ei löytynyt”. Kiitos 🙂

  • Hei,
   Faq -sivu toimii nyt!
   Olen 171cm, mutta painoani en halua julkisesti kertoa, ainakaan vielä. Olen kuitenkin normaalipainoinen. 🙂 Painoa olen prosentuaalisesti pudottanut n. 33 %. 🙂

 2. HEI! Olen itse miettinyt tuota longchampin laukkua mutten löytänyt hintaa, joten muistatko minkä hintainen on. 😀 En vielä ole jaksanut mennä Stockalle katsomaan

 3. Minkä merkkinen toi sun kirjoituspöytä on? Ja mistä olet sen ostanut? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta