Uusi salama ja päivänvalolamppu

Moikka!

Mä oon ollut jo pidempään tosi harmissani siitä, että blogin kuvanlaatu on ollut todella surkea heikon valaistuksen vuoksi. Päätin tehdä asialle jotain ja ostin Verkkokauppa.com:sta Nissisin ulkoisen salaman ja valokuvaukseen tarkoitetun päivänvalolampun. Päivänvalolamppu oli mulle ihan uusi tuttavuus ja ostin sen ihan extempore ja en todellakaan kadu ostosta! Vaikka hintaa lampulla oli noin 25 euroa, on se joka sentin arvoinen, sillä se on todella hyvä! Lamppu vastaa teholtaan 200W ja valo on todella kirkas ja kylmä, ei lainkaan keltainen, kuten muut kotimme tavalliset lamput. Suosittelen kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille päivänvalolamppua sisätilakuvauksia varten, ette tule katumaan!

Ulkoinen salama ei ollut minulle uusi juttu, mutta edellisen mentyä muutama vuosi sitten rikki, en ollut raaskinut ostaa uutta ja nyt en todellakaan ymmärrä miten pystyin kuvaamaan ilman sitä! Alla on hyvä esimerkki siitä, kuinka erilaista jälkeä saa aikaan ulkoisella salamalla vs järjestelmäkameran oma salama. Ihan uskomaton ero! Innostuin illalla räpsimään kuvia sieltä täältä, kun pääsin leikkimään uudella salamalla ja lampulla. Jotkut kuvat ovat kellertäviä, koska otin ne tavallisen lampun alla ja tulin siihen tulokseen, että kaikki kotimme lamput pääsevä vaihtoon. Bye bye masentava valaistus ja tervetuloa kirkkaus! Voi kun vaan löytäisin jostain edullisemmin tuollaisia tehokkaita lamppuja.

Kaikki postauksen kuvat on otettu illalla, suurin osa ilman päivänvalolamppua. 🙂

Kameran oma salama huonossa valaistuksessa illalla

Ulkoinen salama huonossa valaistuksessa illalla

Hierontajuttuja 🙂
Moiiii!
Mimi
Tein valmiiksi eväät töihin. 😀 Wokvihanneksia, täysjyväohraa ja pakastealtaan kalapihvejä
Meille 10,000 000 kiitos!
Nasuttaja

pipari

2 vastausta artikkeliin “Uusi salama ja päivänvalolamppu”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta