Zaran pöksyt

Kävin taas eilen Zarassa hypistelemässä alehousuja ja löysin ihanat beiget pöksyt kevääksi. Ovathan nämä kieltämättä aika samanlaiset kuin viikko sitten ostamani puuterinsävyiset housut, mutta ovat kuitenkin tarpeeksi erilaiset ja hintaakin oli vain 20 euroa! Housuvalikoimani alkaa olemaan aika hyvä kevääksi, tosin värifarkut haluaisin vielä, koska viime keväiset housut ovat jo liian isoja.

Tulin miettineeksi sovituskopissa, että joskus pullukka aikoina en olisi voinut kuvitellakkaan shoppailevani Zarassa, etenkään alaosia, koska kaikki vaatteet olivat malliltaan liian kaposia. On aivan ihanaa mennä sovituskoppiin ja huomata, että vaatteet istuvat ja näyttävät hyvältä! Olenko muuten ainoa, jonka mielestä Zarassa on pienet koot? Vai onko monilla muille valmistajilla reilut koot?

Kävin tänään Grit Strength ja Shape -tunneilla ja vitsit, että tuli tehtyä rankka treeni! Mulla on ojentajat ihan jäätävät kipeät jo nyt ja voin vain kuvitella, kuinka paljon kolottaa huomenna ja ylihuomenna. Huomasin myös oikean polven vihlovan kyykyissä, joten poikaystävän täytyy hieroa sitä, jotta treenitahti ei hidastu! Mulla on tänään ollut vapaapäivä ja olen koko päivän istunut sohvalla ja mutustanut jotain, hirveä sokerihimo ei ole lakannut millään. Onneksi pääsin illalla jumppaamaan ja sain ajatukset muualle, joten syöpöttely loppui. Treenin jälkeen ei muutenkaan tee onneksi mieli mitään herkkuja, koska on niin terveellinen ja fresh olo. Silloin haluan antaa keholleni oikeanlaista polttoainetta, jotta palaudun treenistä parhaalla mahdollisella tavalla ja kehityn. 🙂

pipari

6 vastausta artikkeliin “Zaran pöksyt”

 1. Juu, on täälläkin huomattu, että Zaran koot ovat pienenlaiset… 😀 Hassua ostaa yläosista miltei aina L:ää, kun normaalisti menee se S-M.. Tehty ilmeisesti ajatellen niitä lyhyitä ja siroluisia eteläeurooppalaisia 🙂

  Tykkään sun uudestakin blogista paljon 🙂 Mukavaa lueskeltavaa 🙂

 2. Jeps, suomalaiset tuppaavat olemaan aika isorakenteisia ja pitkäselkäisiä. Toivottavasti vaatekoot eivät tule tulevaisuudessa suurentumaan liikaa, koska silloin ihmiset tulevat luulemaan olevansa hoikempia kuin mitä ovat oikeasti!

  Kiva kuulla, vaikka onhan tämäkin blogi kohta jo kaksi vuotta vanha. 😀

 3. Mulla on Zaran ”nuorten osastolta” ostetut farkut koossa 40 ja muuten ne on ihan ok, vyötäröltä isohkot ja lahkeista tooodella lyhyet. Sitten omistan myös Zaran basic -malliston farkut koossa 34 ja ihan täydellisen kokoiset on ja pitkillä lahkeilla. Eli miten voikin koot vaihdella noin paljon saman liikkeen sisällä?! 😀

 4. Onhan se jo pitkään ollut niin, että esimerkiksi espanjalaisilla (kuten Zara), italialaisilla ja ranskalaisilla valmistajilla ovat pienet koot. Kansakin on pienempikokoisempaa kys. maissa. Tietysti näillä halpisvaateketjuilla on väljemmät koot, mutta sopivat tänne Suomeen paremmin. Myös Jenkeissä on paljon väljemmät vaatekoot tai ainakin vielä laajemmat kuin Suomessa. Itse en käy Zarassa kokoni puolesta oikeastaan lainkaan, mutta se johtuu osin siitäkin että harvoin Zarassa, Mangossa ym. löytyy kivoja vaatteita omaan makuuni 🙂 Asustepuoli taas on kyseisillä liikkeillä parempi kuin massaketjuilla.

  • Olen ollut töissä vaateliikkeissä, jotka myyvät italialaisia ja ranskalaisia vaatteita ja niissä on aina ollut ohjeistus, että ranskalaisilta merkeiltä täytyy ottaa yhden koon isompi ja italialaisissa kaksi kokoa normaalia isompi. En kuitenkaan ole koskaan saanut minkäänlaista avustusta Zarassa koon kanssa tai nähnyt mitään kokotaulukkoja, jotka auttaisivat valitsemaan oikean koon. 🙁

   Itse pidän todella paljon suurimmasta osasta Zaran vaatteista, tosin jotkut ”high fashion” vaatteet menevät hieman yli oman makuni ja ymmärrykseni. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta