Decubalia kuivalle iholle

Sain ennen joulua blogin kautta kokeiltavaksi Decubalin ihonhoitotuotteita ja olin näistä todella innoissani, koska olen jo vuosia suosinut apteekin hajusteettomia ja herkälle iholle sopivia tuotteita. Face Wash -puhdistusvaahto oli jo minulle ennestään tuttu ja olen sitä käyttänyt viimeiset pari vuotta, joten tässä tuotteessa ei ollut minulle mitään uutta, toimii edelleen! Kuivalle talvi-iholle tuli tarpeeseen aika tuhti Face Vital Cream -kosteusvoide, joka on toiminut minulla hyvin yövoiteena ja Lips & Dry Spots Balm on saanut myöskin kosteuttaa rohtuneita huulia yön yli. Kaikki tuotteet sopivat mainiosti kuivalle ja herkälle iholleni, joten tulen näitä ostamaan varmasti jatkossa, ainakin näin talviaikaan. 🙂

Kuva otettu ennen joulua! 😀

pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta