Parempi päivä

Moikka!
Tänään oli paljon parempi päivä kuin pari edellistä ja asiaan varmasti vaikutti se, että pääsin tänään kahdelle jumppatunnille! :)) Pahoittelut valituksestani, nyt vaan tsempillä ja positiivisella asenteella eteenpäin! Vitsit, että tykkään kyllä käydä pumpissa, koska siellä saan hien virtaamaan ja hyvän treenimotivaation päälle! Vaikka ymmärrän salitreenin tärkeyden lihasten kasvatusta ajatellen, on silti ihan eri fiilis käydä ohjatuilla tunneilla, kun joku muu on piiskaamassa ja voi haastaa itsensä ohjaajan tai kanssajumppareiden kanssa. Tein juuri liikuntasuunnitelmaa parille seuraavalle viikolle ja onneksi pääsen ensi viikolla viitenä päivänä jumppaamaan, kunhan ei aikatauluihin tule mitään muutoksia. Jeejee! Kiva päästä jumppaamaan monta kertaa viikossa ja saada draivi päälle, koska viikon päästä alkaa taas koulu ja jumppaaminen vähentyy sen vuoksi.

Kokeilin tänään ensimmäistä kertaa uutta Absolution -tuntia, jossa keskitytään vatsalihasten treenaamiseen. Satsin kuvaus tunnista: ”Tunti perustuu 30 minuutin absoluuttiseen keskivartaloharjoitteluun, jossa haastetaan kello ja toistojen määrä ja unohdetaan musiikin tempo. SatsCorea rankempi ABSolution täydentää SATSin coreperhettä. SatsCoren painottuessa enemmän toiminnalliseen voimaharjoitteluun ja dynaamiseen liikkuvuuteen ABSolution-tunneilla tehdään innovatiivisia harjoituksia kovalla teholla.” Pakko sanoa, etten ollut täysin vakuuttunut tästä tunnista, vaikkakin nään siinä paljon potentiaalia. Ensinnäkin, tunnilla oli aivan liikaa ihmisiä ja esimerkiksi kierimistä ei pystynyt tekemään suorin jaloin, mikä oli koko liikkeen pointti! Lisäksi ohjaaja ei osannut selittää tarpeeksi hyvin joitakin vaikeita liikkeitä ja minä mukaan lukien tein jotkut liikkeet vähän sinne päin. En tiedä tulenko vähään aikaan menemään kyseiselle tunnilla, vaan saatan odottaa, että ohjaajat kehittyvät tunnin pitämisessä ja ymmärtävät ottaa vähemmän ihmisiä tunnille.

Moi mä olin laivalla!

Michelin-ukko eläintarhassa

Liikuntasaldo 7-13.1
Ma: Sali 45min
Ti: Sali 55min
Ke: –
To: Sali 60min
Pe:
La:
Su: Absolution 30min, bodypump 55min

pipari

2 vastausta artikkeliin “Parempi päivä”

  1. Hei! Mukava lukea juttuja treeneistä ja liikunnasta 🙂 näytät myös upealta! Ps. pakko sanoa: tiesitkö, että ohjaajat eivät päätä kuinka paljon millekin tunnille otetaan kävijöitä kerrallaan? Keskuksen johtaja, ryhmäliikuntavastaava tai sitten ketjun ylempi esimies määrittää aina kunkin tunnin maksimikävijämäärän. T. jumppaohjaaja itsekin

    • Hei! En olettanutkaa, että ohjaajilla on valtuudet päättämään osallistujamäärästä. Sen sijaan ajattelin, että he voisivat seurata asiakkaiden jumppaamista ja tilankäyttöä tunnin ajan ja havaintojensa perusteella antaa palautetta esimerkiksi kuntokeskusvastaavalle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta