Aleista tavoitevaatteita

Heips ja hyvää uutta vuotta kaikille! 🙂
Olen tänä vuonna metsästänyt aleista urheiluvaatteita ja housuja sekä hameita, mutta toistaiseksi olen löytänyt ainoastaan housuja, tosin niitä neljä kappaletta! Yläosia en viitsi ostaa, koska minulla on niitä paljon ja ne jäävät kuitenkin puolen vuoden sisällä liian isoiksi. Ostin aikaisemmin tällä viikolla Zarasta mustat ja maastonvihreät, vetoketjuin koristellut housut ja ihastuin niihin täysin! Päätin käydä vielä tänään ostamassa samat housut kevääksi puuterin sävyisenä, tosin yhden koon pienempänä! Joulun jälkeen on lähtenyt hyvin nesteet liikkeelle ja draivi kohti parempaa kuntoa on mitä parhain, joten on järkevää ostaa vaatteet tiukkoina tai yhden koon pienempänä. Tavoitekokoni on tosiaan n. S/36, tosin vaatekoko tietenkin vaihtelee valmistajan mukaan ja olenhan pitkä, joten varmasti ”joudun” käyttämään sitten myös M tai L kokoa. Suunnittelin ostavani ensi talveksi alesta villakangastakin, koska nykyiset takit ovat silloin varmasti liian väljiä, mutta en tiedä viitsinkö täyttää vähäistä kaappitilaani tavoitevaatteilla. Jotkut saattavat pitää tavoitevaatteiden ostamista hölmönä, mutta kummasti se on toiminut motivaattorina tässä viimeisen kahden vuoden aikana. 😉

Menevät varmasti kiinni maaliskuussa!

Päivän asu (samat housut eri värissä ja koossa)

pipari

12 vastausta artikkeliin “Aleista tavoitevaatteita”

  1. Ei voi muuta sanoa kuin you look great! 🙂 Oot tehnyt tosi kovaa työtä ja se näkyy

  2. olet jo nyt hoikka : ) peili kertoo, että sinun ei tarvitse mahtua s/36 koon vaatteisiin jos sellainen on tavoite. katsoin ensin kuvat ja näytti jo nyt niin hoikalta.. olet tehnyt mielettömän työn vartalosi kanssa ja olokin tuntuu varmasti mahtavalta. ihana blogi sinulla!!

    • Kiitos! Minun kauneusihanteeni on muodokas ja treenattu vartalo ja sellaisen vartalon haluan itselleni. Tällä hetkellä minulla on hyvä kunto ja olen normaalipainoinen, mutta vartaloni ei ole treenattu, paljon on vielä ylimääräisiä makkaroita, jotka haittaavat esteettistä silmääni.

  3. Siis uskomatonta kuinka kärsivällisesti ja määrätietoisesti oot jaksanut pudottaa painoa sortumatta mihinkään pikadieetteihin…Ei voi kuin ihailla 🙂

    • Kiitos!:) Olenhan minäkin kokeillut karppausta ja dukaanin dieettiä tämän projektini aikana, mutta se mikä on saanut painoni pysymään kurissa pitkällä tähtäimellä on runsas liikunta ja terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio! Vähän hiilihydaatteja, paljon kuitua, hyviä rasvoja ja proteiinia ja vihanneksia sekä hedelmiä. 🙂

  4. Googletin jumppavinkkejä ja satuin eksymään blogiisi, on tässä jo puolisen tuntia tullut selailtua postauksiasi ja sain kyllä hirmusesti motivaatiota omaan kunnonkohotusprojektiin 🙂 Huomaa heti miten paljon kroppas on muuttunu, oot tosi terveen ja lihaksikkaan näköinen! Mukavaa nähdä, että oot saanu tuloksia terveellisellä ruualla etkä näännyttämällä itseäsi. Pidän sulle peukkuja pystyssä ja tsemppailen jaksamaan, kyllä lopussa kiitos seisoo 🙂
    Terveisin tuleva vakituinen lukija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta