Joulusta on nyt selvitty

Moikka!
Blogi jäi hieman pidemmälle tauolle, kuin mitä olin suunnitellut, koska sairastuin keskiviikkona vatsatautiin. Söin ihan älyttömästi jouluaattona, arviolta 10,000kcal, enkä todellakaan vitsaile – söin esimerkiksi aamupalaksi kokonaisen konvehtirasian. 😀 Söin niin paljon kuin halusin ja vaikka masu meinasi ratketa, jatkoin syömistä. Tiistaina kävin vähän pumppailemassa salilla, mutta se oli aika raskasta edellisen päivän herkuttelun vuoksi. Jatkoin herkkulinjalla vielä koko tiistain, tosin en syönyt lähellekkään yhtä paljon, kuin jouluaattona.

Keskiviikkona heräsin aamuspinningiin, koska vointi oli ihan ok turvonneesta olosta huolimatta. Aloin kuitenkin voimaan pahoin kesken tunnin, kylmä hiki virtasi selässä ja sain juuri ja juuri sinniteltyä tunnin loppuun ilman oksentamista (thanks for sharing). Kotona sitten alkoi vatsatauti ja pakko sanoa, etten ole koskaan tuntenut niin kovaa kipua ja pahoinvointia, se oli ihan sairasta! Koko perhe oli lopulta vatsataudissa, joten meillä loppui joulunvietto hieman lyheen. Vietimme perheen kanssa kuitenkin aivan ihanan kaksipäiväisen joulun, joten en jää vatsatautia murehtimaan. Nyt olo on jo helpottanut, tosin ruoka ei vielä maistu niin kuin normaalisti. Jaksoin tänään käydä salillakin ja meni ihan hyvin, vaikka taukoa treenaamisesta olikin kolme päivää. Olen huomannut, että jos en liiku kahteen päivään, nousee kynnys liikkumiseen ihan älyttömästi ja silloin on vaikeaa saada itseään ylös sohvalta. Olen siis iloinen, että sain itseni ylös sängynpohjalta ja pääsin rutiinin makuun.

Minä ja siskon tyttö jouluna mummolassa

Liikuntasaldo 17-23.12
Ma: BodyCombat 55min
Ti: PowerStep 55min
Ke: Shape 55min
To: BodyPump
Pe:  Sali (aerobinen)
La: Spinning 55min
Su: –

Liikuntasaldo 24-30.12
Ma:
Ti: Sali 35min
Ke: Spinning 55min
To: kipeä
Pe: kipeä
La: kipeä
Su: Sali 60min 

Olen tyytyväinen edellisviikon liikuntasaldoon, mutta tämän viikon liikuntasaldo jäi harmittavan vähäiseksi sairastelun vuoksi. Tein liikuntasuunnitelmaa seuraavalle kahdelle viikolle ja pääsen vain muutaman kerran jumppaamaan työvuorojen ajankohdan vuoksi. 🙁 Jumpissa olisi niin ihana käydä, mutta eipä voi mitään, täytyy yrittää saada innostusta myös salitreenaamiseen. Tänään meni niin hermo salilla, kun ihmiset tulivat liian lähelle treenaamaan, enkä tuntenut oloani mukavaksi. Näin myös monta kertaa peilin kautta, kuinka jotkut miehet katsoivat kyykkäämistäni. Ällöttävää! Voisin tehdä kanssatreenaajien (niin naisten kuin miesten) kyyläämisestä kokonaisen postauksen!!

Olin salilla ihan loppuun asti ja sain venytellä rauhassa

pipari

10 vastausta artikkeliin “Joulusta on nyt selvitty”

 1. Hmmm… Sellainen avoin KYTTÄÄMINEN tai hymy suupielessä kuolaaminen on toki häiritsevää, muttei mielestäni salilla voi kieltää katsomasta, kuten ei muuallakaan julkisella paikalla. Monesti saatan katsoa vinkkejä vaikka hyvältä näyttävän liikkeen suorittamiseen, oli kyseessä mies tai nainen. Salilta saa vinkkejä ja näkee oikeaoppisia tekniikoita. Olen myös saanut motivaatiota esimerkiksi lisätä painoja, kun olen nähnyt itseäni pienemmän naisen nostavan kunnolla rautaa.

  Minä ainakin katselen miehiä salilla, tosin en mene metrin päähän läähättämään.

  • Oon samaa mieltä siitä, että toisilta voi oppia ja itsekin katson ”kohteliaalla” tavalla miten muut treenaa tai haastan itseäni seuraamalla jonkun kovakuntoisen tytön treenaamista. En kuitenkaan jää tuijottamaan epäkohteliaasti tai katso häiritsevästi. Salilla ei tietenkään voi kieltää katsomasta, mutta itseäni henkilökohtaisesti ahdistaa sellaiset suoraan sanottuna runkkarit, jotka koko ajat tsekkailevat naisten takapuolia, sen sijaan, että keskittyisivät OMAAN treenaamiseen!

 2. Ihanaa uutta vuotta sulle <3 Tutun näköiset treenihousut sulla jalassa 😉

  Toi on kyllä totta, että tuijottavat ukot salilla ahdistaa. Eivät omaa minkäänlaisia käytöstspoja… :-\ mut pitää keskittyä vaan omaan treeniin.

  • Samoin sinulle! 🙂 Noi pöksyt on kyllä niin hyvät, vielä ku löytäis muissakin väreissä!

   En tykkää yhtään niistä tuijottelijoista ja mua alkaa aina ahdistamaan hirveästi sellanen. 🙁 Aikaisemmin en ymmärtänyt miksi jotkut naiset käyvät naisten saleilla, mutta nyt ymmärrän! Treenasin aikaisemmin salilla, jossa kävi aika vähän ihmisiä, joten totuin omaan rauhaan. Toisin on nyt Satsilla. 🙁

 3. En tiedä miksi, mutta repeilin ihan täpöllä tolle ”söin konvehtirasian aamupalaksi” 😀 Mutta välillä tekee hyvää vetää ihan överit, tuntuu se terveellinen ja normaali ruoka taas niin ihanalle sen jälkeen 🙂

  Mä olen muutaman kerran käynyt noilla ketjusaleilla yms. ja aina sen jälkeen arvostan omaa saliani yli kaiken. Se on niin perus kun olla vaan voi (siis pelkkä sali, ei mitään jumppia yms.) ja ihmiset oikeasti keskittyy vain ja ainoastaan omaan treenaamiseen. Ja siellä on aika lailla miesvoittoinen porukka, eikä kukaan silti kyttäile kenenkään perseitä tms.

  • Joo mä kävin kans ennen sellasella ns. perussalilla ja se toimi mulla. Nyt ei valitettavasti ole muita vaihtoehtoja kuin Sats tai taloyhtiön kellarisali, joten käyn vaihdellen molemmissa. :c

 4. Tämä ei liity aiheeseen, mutta muistelisin, että sinulla on Burberryn duffeli. Vastaavatko koot mielestäsi normaalia mitoitusta? Onko takki ollut laadukas? Olen tilaamassa mahdollisesti kyseisen takin ja olisin superkiitollinen, jos saisin kuulla sinunkin mielipiteen takista 🙂

  • Takki oli mitoitukseltaan aika reilu. Ehdin käyttää takkia yhden talven, kunnes se jäi isoksi. Olin siihen todella tyytyväinen ja varmasti ostan vastaavan pienemmässä koossa, kunhan pääsen tavoitekokooni! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta