Duckface Pipari nyt ja silloin

Mulla oli aikoinaan usein tapana poseerata kuvissa duckface -ilmeellä (Restylanea odotellessa…) ja kuva-arkistoista löytyykin monta hehkeää pussaaja-Pipru kuvaa. Otin samanlaisen kuvan tällä viikolla ihan vertailun vuoksi ja tässä juuri analysoitiin poikaystävän kanssa näitä kuvia. Meidän mielestä näyttää, kuin näissä kuvissa olisi kaksi eri ihmisistä, pikemminkin siskokset kuin sama ihminen. Laihtumisen myötä kasvonpiirteet tulee ihan erilailla esiin, mutta myös mun silmät näyttää nykyään paljon isommilta. Silmien ”suurenemiselle” taitaa kuulua kiitos laihtumisen lisäksi myös Revitalashille, joka on kasvattanut mun ripset ihanan pitkiksi. Anyways, näytän mielestäni todella erilaiselta nykyään ja paljon pirteämmältä ja energisemmältä. Vanhoissa kuvissa näytän usein pöhöttöneeltä ja kyllästyneeltä, mitä kieltämättä olinkin. Jännä nähdä miten sitä tulee vielä muuttumaan, kun rasvaprosentti menee alemmas. Tunnistankohan enää itseäni peilistä, nytkin se on välillä vaikeaa, kun peilistä katsoo joku ihan outo tyttö.

Jaksatteko tällaisia ennen ja jälkeen vertailuja? Mulla olis tällaisia vaikka kuinka paljon, saan revittyä näistä aika paljon huumoria. 😉

Mun normaali ilme

pipari

20 vastausta artikkeliin “Duckface Pipari nyt ja silloin”

 1. Ennen ja jälkeen kuvat on supereita! Jaksan googlailla julkkistenkin ennen jälkeen kuvia ahkeraan 😀 Näytät pirteämmältä ja hyvinvoivammalta!

 2. Ehottomasti lisää vertailukuvia! Aivan mahtava muutos, antaa kyllä paljon ispistä 🙂

  -Mallu

 3. Mun mielestä iso ero on myös siinä, että näytit ennen jotenkin häijyltä. Ainakin silmistä. En oikein osaa selittää mitä tarkotan. Ilkeä kiinalainen porsas 😀

 4. Mun on aivan pakko sanoa,että sä olet kyllä yksi kauneimmista ihmisistä kenet tiedän! Ihan kuin joku hollywood julkkis 😉 Ihanaa joulua sinulle! 🙂

 5. Nää ennen ja jälkeen -kuvat on kyllä ihan parhaita, näkee aina muutoksen konkreettisesti.
  Mulla on ongelma nimenomaan kasvojen kanssa. Näytän turvonneelta ja pöhöttyneeltä. Vaikka oon muuten hoikka (alle normaalipainon ja pienikokoinen) että laihdutettavaa ei ole, niin mistä voi johtua se ainainen kasvojen pyöreys? Osaatko sanoo minkälainen ruoka saa aikaan turvotusta kasvoissa? Tai ootko huomannut itse jos syöt jotain tiettyä niin se aiheuttaa turvotusta? Sun muutos on kyllä todella ihailtavaa, kyllä tollanen tsemppaa tosi paljon itseäkin treenaamaan ja ajattelemaan mitä suuhunsa laittaa.

  • Suolainen ruoka ja vähäinen uni turvottaa mua ainakin, just etenkin kasvoissa näkyy. Tiesitkö, että jos syö liian vähän, niin keho kerää nestettä? Ajattelin vaan jos oot alle normaalipainon, niin turvotus voi johtua liian vähäisesti syömisestä. :/

 6. ehdottomasi lisää näitä! tosi jännä miten erinäköinen voikaan olla 🙂

 7. Voi että miten kaunis kuva!!! ja noi ripset <3 älyttömät! Kun luovun pidennyksistä niin hankin ehdottomasti samaa ainetta 😉

 8. Molemmat kuvat ovat kauniita! 2009 kuvassa näytät vähintään yhtä hyvinvoivalta kuin 2012.

 9. Hitsit mikä muutos! Nää on hauskoja eli lisää vain 😉

  Ja kiitos ihanasta blogista, sulta sain sen ratkaisevan motivaation rippeen uudelle ja terveelliselle elämälle! 🙂

 10. Sä näytät kyllä kieltämättä aivan kuin suoraan jostain Hollywood kinkereiden punaiselta matolta napsitusta kuvagalleriasta tulleelta! Nicole Scherzinger, Kim Kardashian, J.Lo lookkia! Oot upea! T. blogisi lukija alusta asti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta