Terveellinen välipala

Moikka!
Heräsin aamulla spinnailemaan ja 55min tunti oli sen verran rankka, että kaipasin nopeasti energiaa treenin jälkeen. Kotiin tultuani totesin, ettei kotona ole mitään ruokaa, enkä jaksanut mennä kauppaan, joten tyydyin tekemään munakkaan. Kaipasin myös jotain makeaa, mutta kaikki omenat olivat näivettyneitä ja banaanit ruskeita. Päätin viipaloida omput sekä banaanin, ripottelin niiden päälle paljon kanelia ja laitoin uuniin 200 asteeseen n. 20 minuutiksi. Uuniomput olivat niin herkkuja, että tuntui melkein, kuin olisi syönyt omenapiirakkaa. 😉 Voit myös lisätä esimerkiksi kanelin kaveriksi vaniljasokeria, mutta mielestäni omput ovat jo itsessään niin makeita, etteivät kaipaa lisämakeutusta. Enjoy! 🙂

pipari

4 vastausta artikkeliin “Terveellinen välipala”

 1. Kuulostaa hyvältä;) Olin just aamulla viikon viidennessä spinnissä…

  Jaa minäkö koukussa??? Olenko???

  Parempi tässä, kun jossain muussa… 😛

  Hyvä treeni, parempi mieli!

 2. Voi että mua niin häiritsee,et mistä olet kuvassa olevan paidan ostanut?
  Se näyttää todella ihanalta,ainakin tuosta voisi päätellä niin! ^__^

  Hyvää ja parempaa vuotta 2013 ja superisti tsemppiä treeneihin!!
  Itsekkin aijon ryhdistäytyä (vaihteeksi :D),kun saisikin tuon motivaation pysymään aina päällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta