Mini heikoilla hangilla

Mini ja Nasu ovat citykissoja, eivätkä koskaan ole tykänneet käydä ulkona valjaissa (Nasua ei pysty viemään ulos ollenkaan). En ollut pitkään aikaan käynyt Minin kanssa ulkona, joten päätin käydä kokeilemassa mitä Mini tuumaa lumesta.  Mini ihmetteli kovasti lunta ja pelkäsi lumiauraa. Ulkona olisi ollut paljon muutakin ihmeteltävää (ja pelättävää), mutta kyllä sisällä on niin ihanan turvallista ja lämmintä, tuumasi Mini!

  
Olin tänään kokeilemassa SatsPowerStep -tuntia, jota Sats kuvaa näin: ”Vauhdikas yhdistelmätunti. Sykkeennostot step-laudalla vuorottelevat tehokkaan, toiminnallisen lihaskuntoharjoittelun kanssa. Lihaskuntoharjoittelussa käytetään välineenä levytankoa. Sisältää hyppyjä.” Vauhtia ja hyppyjä todella piisasi tunnilla, joten hiki nousi helposti pintaan. Hiki ei ollut kuitenkaan ainoa asia, joka nousi pintaan, koska sain sellaset ärsytykset tilanpuutteesta ja kanssajumppaajien tilankäytöstä, että huh huh! Ohjaaja olisi voinut avustaa kaikkia ennen tunnin alkua tilankäytöstä ja pyytää ihmisiä siirtymään, jotta jokainen mahtuisi treenaamaan kunnolla. Minulla meni monta kertaa liikkeenvaihdot alusta ohi, kun jouduin asettelemaan itseni ja levytangon tai step-laudan siten, ettei osu kehenkään. Jatkuva varominen askeltamisessa oli stressaavaa, enkä pystynyt koko ajan tekemään täysillä.Sain kuitenkin tehtyä hyvän treenin kaikesta huolimatta, mutta en tiedä haluanko enää mennä tuolle tunnille, jos sali on niin täynnä. 🙁 Tämä tunti olisi muuten päässyt lemppareihini ja osaksi treeniohjelmaani, mutta täytyy miettiä asiaa ja laittaa palautetta  Satsille.

  .

Mä sain äsken valmiiksi kasvispiirakan (klo 1.00), jota tarjoan kummitädilleni huomenna. Olisi tehnyt mieli maistaa vähäsen, mutta täytyy malttaa huomiseen. Laitan reseptiä tänne, jos piirakka onnistui. 🙂 Nyt nukkumaan ja aamulla jumppatunnille, jes!

pipari

3 vastausta artikkeliin “Mini heikoilla hangilla”

  1. Ärsyttävää on tosiaan, jos ei ohjaaja opasta tunnin alussa miten tilassa parhaiten pystyy liikkumaan jumpan aikana! Välillä myös kyllä vetää viikseen sellaiset kanssajumpparit, jotka tulee ihan viime tingassa tunnille ja vaan katsomatta yhtään onko ympärillä tilaa junttaavat itsensä kaikkein pienimpään tilaan mitä salista löytyy. Ohjaajasta on kyllä niin paljon kiinni niin jumpan fiilis kuin käytäntökin 🙂

  2. Vooiii Miniä! Kiipeääkö se koskaan puuhun? Toinen kissani tykkää kesällä ulkoilla valjaissa mutta näin talvella yhtenä päivänä kun vein sen ulos, se kävi vaan hyppäämässä puuhun ja halusi samantien takaisin sisälle 😀

  3. PowerSteppi on kyllä mun oma suosikki! Elielillä ei ainakaa ole viime aikoina ollut kovinkaan täysiä tunnit..:) hyvin on mahtunu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta