Poikki

Moikka!
Mä oon ihan super väsynyt ja poikki, mutta ajattelin vielä tehdä pikapostauksen ennen nukkumaanmenoa. Olin tänään BodyPumpissa ja SH’BAM-tunnilla, jotka verottivat sen verran, että saa nähdä jaksanko huomenna mennä combatiin. En ollut vuosiin käynyt Satsin Pumpissa ja laitoin aivan liikaa painoja, jonka seurauksena hartiat ovat nyt jumissa. 🙁 Jaksoin kuitenkin pumpata tunnin loppuun asti, mutta nyt jälkeenpäin sattuu väärällä tavalla. Koulun pump oli ihan erilaista Les Millsin pumpiin verrattuna ja melkein naurattaa, kuinka eri tasoisia pump -tunteja on tarjolla. Innostuin tästä pumpista todella paljon, koska se on juuri sellaista treeniä mitä tarvitsen, kunhan seuraavilla kerroilla vähennän painoja. ”Les Mills BODYPUMP™ on musiikin tahtiin tehtävää voimaharjoittelua, joka haastaa koko kehon ja vahvistaa sitä. Tunti sopii hyvin sekä naisille että miehille ja kaikille, jotka haluavat tehokkaan kokovartalotreenin tunnissa. Koska BODYPUMP™ on yksinkertaista, on sen aloittaminen helppoa ja tunnin tehokkuuden ansiosta saat nopeasti tuloksia.”

Jäin vielä pumpin jälkeen SH’BAM -tunnille, joka oli suuri pettymys. Satsin kuvaus tunnista: ”Les Mills SH’BAM-tunti koostuu kuumista liikkeistä, listahiteistä ja uudelleen miksatuista vanhoista suosikkibiiseistä. Tällä tunnilla voit yksinkertaisesti treenata itsesi kuntoon, ja antaa samalla sisäisen tähtesi loistaa!” Suoraan sanottuna, siellä oli sellainen 40v mammat revittelee -meininki, enkä innostunut sitten yhtään. Sain sykkeenkin nostettua vasta 30min jälkeen ja muutenkin koko ”jumppa” tuntui liikunnan kannalta aika turhalta. Jos haluan aerobista treeniä, menen vaikka mielummin spinningiin. Tulipahan kuitenkin kokeiltua!

Pipopää
Omppu suuhun ja jumppaamaan!

Viikon liikuntasaldo:
Ma: Core 30min, SatsEnergy 55min
Ti:-
Ke: Piloxing 55min
To: Spinning 45min, CorePulse 55min
Pe:
La: Grit Strenght 30min, Shape 55min
Su: BodyPump 55min, SH’BAM 45min

Liikuntaa yht: 7h 45min

En ole varmaan koskaan aikaisemmin harrastanut näin paljon teholiikuntaa viikon aikana ja se kyllä tuntuu nyt viikon loputtua! Ryhmäliikunta on niin mun juttu ja oikeasti odotan, että pääsen jumppaamaan. Kuntoni on sen verran noussut, etten pelkää jumppatunteja niin kuin joskus vuosia sitten. 🙂 Ensi viikolla pääsen viiteen jumppaan koulu- ja työaikataulujen vuoksi, mutta se onkin ihan tarpeeksi. Nyt täytyy muistaa venytellä hyvin ja pitää kropasta huolta, muuten ei tule mitään.

Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille!

pipari

4 vastausta artikkeliin “Poikki”

  1. On ollut upeaa seurata kuntoprokkiksesi etenemistä hienoin tuloksin. Tulevana Personaltrainerinä toivoisi jokaiselle tulevalle asiakkaalleen saman intohimon, motivaation ja periksiantamattomuuden, mitkä sinulta löytyvät! You rock Pipru <3

    • Kiitos kehuista!:) En kuitenkaan allekirjoita tuota täysin, sillä minulla on ollut kuntoprojektini aikana monia kausia, jolloin liikunta ei ole kiinnostanut ja olen laiminlyönyt terveellisiä elämäntapoja. Positiivista on kuitenkin se, että olen aina jostain löytänyt sen innostuksen takaisin ja ryhdistäytynyt. 🙂 Kyseessä on todella kunnon elämäntapamuutos, ei mikään dieetti tms. Tähän pitää sitoutua ja uskoa pitkällä tähtäimellä, vaikka tulisikin niitä huonoja aikoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta