Joulutee

Moikka!
Joulun alla on ihanaa juoda glögiä, mutta se sisältää paljon sokeria ja turhaa energiaa, joten olen vaihtanut glögin jouluteehen. Lukijani suositteli minulle tätä Nordqvistin mustaa jouluteetä ja olen aivan ihastunut tähän, todella hyvän makuista! 🙂 Ei siis välttämättä tarvitse juoda glögiä päästäkseen joulufiilikseen, koska tämä kyllä ajaa saman asian.

Eipä muuta tällä erää, jatkan kouluhommien kanssa pakertamista. Loppukevennykseksi oli pakko laittaa meidän ”takka”, eli Youtubesta löytyy firespace hakusanalla takanpalamisvideoita ja niitä on kyllä ihmeen rauhoittavaa katsoa ja kuunnella. Laita vielä kynttilöitä palamaan ja himmenä valot, niin voit kuvitella omistavasi takan. 😀

pipari

12 vastausta artikkeliin “Joulutee”

 1. Huh oot ihan älyttömän upeen näköinen! Inspiroit mua elään tervettä elämää, liikuntaa ja terveellistä ruokaa. 🙂 Kiitos siitä!

  • Kiitos, aivan mahtavaa saada tällaista palautetta!:) Vaivannäköni blogia kohtaan palkitaan, kun saan kuulla auttavani ihmisiä terveellisen elämän polulla. :))

 2. Ootko maistanu sokerittomia glögejä? Valiolla ainakin on sokeriton vaihtoehto, muistaakseni 3g hiilaria desissä eli kauheen paha, jos mukillisen juo. 🙂 Näytät tosi hyvältä, keep going! Mukavaa inspistä saa aina sun postauksista!

  • Oon tehny aiheesta postauksenkin, eli olen. =) En halua käyttää keinomakeutettuja glögejä, koska esimerkiksi Valion käyttämä aspartamiini on myrkkyä, jota kehoni ei todellakaan tarvitse.

   Haluan nykyään suosia aitoa ruokaa ja puhtaita ravinnonlähteitä!=)

 3. Ellet olisi niin sympaattisen ja aidon oloinen ihminen, olisin äärettömän kateellinen noista sun kasvoista! Siis miten ihmisellä voi olla noin upea luusto! Lisäksi ihailen sun treenattua kroppaa ja urheilullisuutta.

  T:Ninnu

  • Kiitos!:) Kasvojen luusto on tullut oikeuksiinsa vasta laihduttuani ja toivoisin niiden kapenevan vielä hieman (turvotus näkyy minulla ensimmäisenä kasvoissa ja silloin ne näyttävät pyöreiltä). Vielä on paljon tekemistä vartalossa, mutta kyllä sinne treenatun kropan puolelle vielä päästään!!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta