CorePulse ja Stevia proteiinijauhe

Moikka!
Tänään oli vähän mörökölli fiilis, koska myöhästyin varaamaltani bodycombat -tunnilta ja meinasin suutuspäissäni syödä suklaapatukan. 😀 Sain onneksi rauhoitettua itseni ja päätin mennä combatin sijaan spinningiin, vaikka se ei olekaan lempparini ryhmäliikuntatunneista yksipuolisuutensa vuoksi. Tunti meni kuitenkin suht nopeasti ja oli muutenkin ihan ok, mutta olisi voinut olla rakenteeltaan hieman haastavampi. Mielestäni oli vähän outoa, että 45min tunnista vain 35min oli kunnon spinnailua ja loppuaika jäähdyteltiin ja venyteltiin, kun normaalisti venyttelyä tms on vain 5min. Tulevaisuudessa aion mennä 55min tunneille, koska saan sieltä varmaan enemmän irti, vaikkakin kyllä tuolla 45min tunnilla saa myös tehoja irti, jos laittaa vastukset tarpeeksi korkealle. Tämä on aluksi vähän tällaista kokeilemista minulla, kun en vielä tiedä millaisia tunnit ovat rakenteeltaan ja esimerkiksi spinningissa en ollut varma, kuinka paljon säädän vastusta, kun en tiennyt mitä on vielä tunnilla edessä. Tulevaisuudessa pääsen siis treenaamaan kovempaa, kun ei tarvitse turhaan säästellä alkuun voimia. 🙂

Spinnailun jälkeen jäi ylimääräistä energiaa varastoon ja ajattelin käydä kokeilemassa SatsCorePulsea, jonka ajattelin olevan joku kiva keskivartaloon keskittyvä tunti. Yllätyksekseni koko tunti treenattiin tasapainolaudan päällä ja ensimmäisen 10min jälkeen harkitsin vakavasti kehtaanko poistua kesken tunnin. Olin aivan loppu jo heti alkuun ja kirosin itseäni, että luulin jaksavani mennä toiselle syketunnille spinningin jälkeen. Vedin kuitenkin 55min asenteella, vaikka olin lähes koko tunnin reippaasti mukavuusalueen ulkopuolella ja kroppa valitti esimerkiksi burbee- ja askelkyykkyhypyissä. Tunti oli todella haastava ja sisälsi paljon erilaisia hyppyjä sekä kyykkyjä ja koko ajan tosiaan treenaatiin tasapainolaudan päällä, joten keskivartalo pääsi kunnolla töihin. Aion ehdottomasti mennä tunnille uudestaan, koska tunti oli juuri sellaista treeniä mitä kaipaan ja pidin myös kannustavasta ohjaajasta. Tuli taas sellainen tunne, että ryhmäliikuntatunnit ovat todellakin se minun juttu! 🙂 Huomenna pidän ansaitun lepopäivän, jolloin teen kehonhuoltoa (venyttelyä ja hierontaa), mutta lauantaina menen taas kokeilemaan uusia tunteja!

SatsCorePulse: ”Tunnilla yhdistyvät intensiivinen syketreeni, voimaharjoittelu sekä tasapainoa ja kehonhallintaa parantavat harjoitukset. Tunnilla on käytössä Core-tasapainolauta. Sisältää hyppyjä!”

En ole pitkään aikaan käyttänyt proteiinijauheita, koska olen pyrkinyt puhdistamaan ruokavaliotani ja saamaan kaikki tarvittavat ravintoaineet ruoasta. Löydettiin kuitenkin poikaystävän kanssa Fitnesstukusta Star Nutritionin Whey-80 Stevia, joka on nimensä mukaisesti makeutettu luonnollisella makeutusaineella stevialla ja ajateltiin, että tämä on ehdottomasti kokeilun arvoinen tuote! Maistoin tänään suklaan makuista protskujauhetta ja se oli maultaan ihan ok, hyvin samanlainen kuin muutkin normi suklaaprotskujauheet. 1kg tätä protskujauhetta maksaa 16.90e, eli hieman kalliimpaa kuin normi protskujauhe, mutta mielestäni kuitenkin sen arvoista jos haluaa välttää keinotekoisia makeutusaineita, joita protskujauheet ovat pullollaan. Tulen varmasti käyttämään tätä aina silloin, jos takana on ollut poikkeuksellisen rankka treeni ja kaipaan lisäprotskua, mutta en halua kuitenkaan päivittäin käyttää teollisia lisäravinteita. Meillä on kaapit pullollaan poikaystävän lisäravinteita, joten saan aina ”lainata” sieltä kaikenlaista tarpeen tullen, joten lisäravinne puoli on onneksi kunnossa. 🙂

Fitnesstukun kuvaus: ”Star Nutritionin menestysproteiinijauhe on saanut uuden version! Whey-80 Stevia on makeutettu luonnollisella makeutusaineella ja sisältää ainoastaan luonnollisia väriaineita.
Whey-80 Stevia sopii sinulle, joka haluat välttää keinotekoisia ainesosia ja haluat proteiinijauheen, joka ei ole niin makea kuin keinotekoisilla makeutusaineilla maustetut.
Whey-80 Stevia sisältää heraproteiinikonsentraattia, jossa on beta-laktoglobuliinia, alfa-laktalbumiinia, glykomakropeptidejä, immunoglobuliineja, laktoferriiniä ja albumiinia. Jauhe on mikrosuodatettu, instantisoitu ja maustettu parhaan ravintosisällön, liukenevuuden ja maun aikaansaamiseksi.
Star Nutrition Whey-80 ® on täydellinen heraproteiinijauhe urheilijalle, lisää lihasmassaa haluavalle tai henkilölle, joka haluaa polttaa tehokkaammin rasvaa!”

Tää on Minin uusi koti
pipari

4 vastausta artikkeliin “CorePulse ja Stevia proteiinijauhe”

  1. Ihana nähdä välillä kuvia myös kissoistasi 🙂 Mun kissa Kisi tykkää myös pahvilaatikoista, mitä pienempi niin sen parempi sinne on käpertyä nukkumaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta