Piparikoristeet

Ostin meille pienen valkoisen kuusen viime viikolla ja päätin koristella sen perinteisten pallojen lisäksi pipareilla. Leivoinkin sitten yksi ilta pipareita ja tyydyin ainoastamaan nauttimaan piparien ihanasta tuoksusta ja haaveilin siitä miltä ne maistuvat jouluna. 🙂 Kuuseen laitoin pipariukkoja, tähtiä ja enkelin sekä laitoin eteisen peiliin roikkumaan jättisuuren sydänpiparin. Koristelujälki ei ollut maailman hienointa, mutta kummasti tuovat nämä piparikoristeet kodikkuutta ja jouluntunnelmaa kotiin. 🙂

Uusi kaulakoru 🙂

pipari

9 vastausta artikkeliin “Piparikoristeet”

  1. Hihii, mulla on tuo samainen kaulakoru ja se on aivan ihana! Todella käytännöllinen, klassinen, mutta näyttävä 🙂

  2. kysyisin noista sun adidaksen jumppapöksyistä, että miten nuo koot menee?! jäljellä on enää 30 ja 32 , ovatko ne siis pieniä vaatekokoja (30, 32, 34, 36, 38) vai ovatko ne suuria tuumakokoja (24 esim pieni). kun valitsen koon, tulee lisätieto esim koosta 32 (=30/32)! meinako toi nyt tuumakokoa vai sitä että se on 30-32 kokoinen, PIENI koko?! 😀 auta mua! ja niistä siis kannattaa ottaa normaalia pienemmät? pitääkö ne ns pepun ”kasassa”:D? inhoan sellaisia liian periksi antavia ja löysiä jumppatrikoita. kiitti jos viitsit vastata!

    • Mun housut on kokoa M ja ne on Elloksen mukaan 40, mutta hintalapussa oli koko M ja 38-40. Sovitin noita pöksyjä siis L kokoisena Citymarket Jumbossa ja siksi tiesin tilata oikean koon. Eli noi 30 ja 32 on jotain super pieniä kokoja!

      Noi housut on joustavat ja pehmeää puuvillaa, joten ei ehkä pidä pyllyä kasassa kuten vaikka juoksutrikoot, jotka ovat kovempaa kangasta. Tosin jos oot harrastanu paljon liikuntaa niin ton pyllyn ei pitäis olla ongelma. 🙂

  3. Samoilla fiiliksillä täälläkin, saa semmosen kivan fiiliksen jo pipareiden leipomisesta ja siitä tuoksusta, ettei oikeestaan niiden syömistä ees pahemmin kaipaa. Mäkin pyöräytin pipareita kuusenkoristeiksi 🙂

  4. Moikka!Hieno peili, mistä olet ostanut? 🙂 Olen etsinyt vastaavaa keittiöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta