Lämpimät sukat lenkille

Moikka!
Eilen vietin itsenäisyyspäivää perheen kanssa rauhallisissa merkeissä ja muistettiin myös reippailla käymällä pulkkamäessä ja kävelylenkillä. Söin myös ihanaa ruokaa; punajuuripihvejä, juureslaatikkoa ja lohta. Jätin piparit ja tortut suosiolla pois, sillä herkuttoman marraskuun jälkeen jäi hyvä draivi päälle ja päätin syödä kevyesti jouluun asti. Söin kuitenkin jälkiruoaksi pienen annoksen marjaisaa kerroskiisseliä ja oli kyllä namia! Tulin taas miettineeksi, että jos vältät pidemmän aikaa sokeria, et enää kaipaa sitä ja tällainen vähäsokerinen kiisseli riittää aivan hyvin tyydyttämään makeannälän. Sokeriaddiktio on ainoastaan kierre ja siitä kyllä pääsee pois, vaikka se saattaa tuntua mahdottomalta! Tiedän, että joulupyhien mässäilyn jälkeen on taas hirveää palata ruotuun, mutta täytyy vain muistaa, että kyllä se siitä taas helpottuu. 😉

Sain tällä viikolla siskoltani joulukalenterin luukusta Craftin paksut urheilusukat, jotka ovat aivan loistavat! Teknisen materiaalin vuoksi sukat ovat hengittävät ja lämpimät ja pidän myös siitä, että sukat ovat pitkät, joten nilkat eivät palele jos ei käytä säärystimiä. Pidin näistä sen verran paljon, että taidan ostaa näitä lisää, koska vielä on pitkä talvi edessä ja monta lenkkiä juostavana.

Coolit säärystimet. 😀

Odotan hirveästi maanantaita, koska silloin alkaa treenaaminen Satsilla! Voin sanoa hyvästit viereisen rapun kellarisalille, koska nyt pääsen treenaamaan kunnon salille, jossa on oikeasti tilaa hyppiä ja pumpata, jippii!

pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta