Iloinen Satsilainen

Helou!
Täällä kirjoittelee todella iloinen Pipari, sillä tänään on ollut hyvä päivä! Käytiin aamulla poikaystävän kanssa kiipeilemässä ja sen jälkeen kävin Satsilla neuvottelemassa jäsenasioista. Koin positiivisen yllätyksen, kun sain kuulla kuukausihinnan olevan opiskelijoille vain 54,50 euroa, joten kirjoitin samantien sopparin (huom. Sats ei sponssaa minua millään tavalla, haluan vain levittää ilosanomaa muille opiskelijoille. :D)! Olen pari vuotta sitten käynyt Satsilla, joten säästyin onneksi jäsenyysmaksulta. Sopparin irtisanomisaika on 1kk ja näillä näkymin treenaan Satsilla ainakin seuraavat 9 viikkoa ja ehkä kauemminkin jos innostun käymään siellä. Saisin koulun kautta kevään jumppakortin 60 eurolla, mutta koulun jumppavalikoima on paljon suppeampi, eikä käytössä ole lähellekkään yhtä hyvää salia. Uskon Satsille siirtymisen olevan todella hyvä juttu, vaikka se tuleekin maksamaan enemmän. Olen niin innoissani jäsenyydestä, että varasin äsken ensi viikolle Spinning-, Piloxing-, Combat-, Grit Strenght- ja Body Pump -tunnit. Ensi viikolla riittää siis pumpattavaa ja jumpattavaa, se onkin hyvää vastapainoa raporttien ja esseiden kirjoittamiselle. Odotan niin paljon, että saan koulujutut pois alta ja pääsen nauttimaan joululomasta!

Kiipeilijä-Pipru

Kiipeilyssä minulla oli päällä jokin aika sitten -nettikaupasta ´tilaamani Adidaksen jumppapöksyt (34.95e), joihin olen ollut todella tyytyväinen! Pöksyt ovat legginsimäiset, mutta kuitenkin tarpeeksi paksut käytettäväksi lyhyemmän paidan kanssa. Jos innostutte tilaamaan samanlaiset, suosittelen tilaamaan yhden koon normaalia pienemmät! Ajattelin itsekin tilata jotkut toiset Adidaksen jumppapöksyt, koska tarvitsen parit pöksyt lisää. Urheiluvaatteita tulee pestä usein, jotta hiki ei pilaa kankaan kuitua, joten on hyvä olla muutamat eri pöksyt pyykkipäivien varalta.

Pöksyt EllokseltaPostaus sisältää mainoslinkin.

pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta