Lahjaidea – velouriasu

Moikka!
Minun on ollut tarkoitus ostaa itselleni joku kiva ja tyttömäinen kotiasu, koska poikaystäväni on valittanut, kun käytän kotona vanhoja XL -kokoisia vaatteita. 😀 Kaverini suositteli minulle Cubuksen velouriasua ja kävinkin tänään sovittelemassa velouriasua pinkkinä ja lilana. Mielestäni velouriasu olisi täydellinen kotiasu, sillä se on pehmeä päällä ja sopivan sporttinen. Valitettavasti nämä Cubuksen housut eivät istuneet minulle yhtään, näytin ihan 150cm tontulta! En myöskään tykännyt lahkeissa olevista resoreista, mutta päädyin kuitenkin ostamaan pinkin hupparin (19.95e). Haluaisin kuitenkin kokonaisen setin, joten täydellisen velouriasun etsintä jatkuu. Saa suositella! 🙂 Tällainen velouriasu on muuten hyvä joululahjaidea (ainakin hoikille tytöille, joille housut istuvat paremmin :D), joten kannattaa lisätä pukinkonttiin.

Uusi untsikka, I like. 🙂

Perus hymy

                                     

pipari

16 vastausta artikkeliin “Lahjaidea – velouriasu”

 1. Ite tuli hankittua tuo samainen setti ihan sokkona ja voin kyl kans todeta et noitten housujen malli on ihan eri mitä niissä aiemmin on ollut… eikä suunta oo ollenkaan positiivinen. mut onha noita settejä muillakin puljuilla. 🙂

  • Joo niinpä, mulla tulee noista housuista mieleen jotkut miesten collegehousut! Ihme resorit lahkeissa, ei sovi noihin yhtään!

 2. olet super kaunis! ja mun mielestä noi housut oli hyvännäköiset sun päällä ja kotonahan niitä vaan pidetään ;)mulla on beiget housut mutta ei hupparia koska olen niin pitkä ja nuo koot ei istu noissa cubuksen huppareissa eikä paidoissakaan mulle ollenkaa :/

  • Kiitos paljon!:) Haluan kotona näyttää myös hyvältä. 😀 Mutta ne housut ei tosiaan istunu ollenkaan, eikä tuntunut mukavilta päältä, kiristi oudosti. Harmi, ettet saanut hupparia. 🙁 Me kun kaikki ollaan niin eri kokoisia ja mallisia, niin on vaikeaa valmistaa vaatteita, jotka istuisivat kaikille.

 3. Huomenna Cubuksissa kaikki -30%, tekstiviestillä (joka liittyy ilm. heidän johonkin clubiin -50% yksi tuote).

  • Joo mä sain sellasen lapun, jossa mainostettiin -30% alea. Vähän ketutti, että ostin sieltä 37 eurolla ja olisin huomenna säästäny sen 30%. 🙁 En kuitenkaan jaksa alkaa palauttamaan ja ostamaan uudestaan.

 4. Mulla on yhdet Cubuksen velourhousut ja en tykkää niistä yhtään just niiden lahjeresoreiden takia. Tonttu on just oikea sana kuvailemaan sitä oloa ne pöksyt jalassa 😀 Löysin Hennesilta viime viikolla kivat, ilman resoria..

 5. Voi Pipru miten kauniilta ja hoikalta näytätkään, ihan kateus iskee! 🙂 Todella ihana tuo takki, sopii sulle mielettömän hyvin 🙂

  • Ilmaisin itseni ehkä vähän väärin, tarkoitin siis että verrattuna joihinkin näkemiini ennen-kuviin sinusta, näytät hoikistuneen paljon 🙂 Vartalosi näyttää todella hyvältä! Ihanaa itsenäisyyspäivää 🙂

 6. HM:llä on kivoja velourasuja; kirkkaan sinistä ja lohenpunaista ainakin 🙂 olet kaunis! tsemppiä kuntoprojektiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta