Vartalon ongelmakohdat

Heipparallaa! Jokaisella on varmasti ne omat ongelmakohdat vartalossa ja itselläni pahin ongelma on aina ollut keskivartalo, eli vatsa, selkä ja jenkkakahvat. Toki minulla on paljon trimmattavaa myös ylä- ja alavartalossa, mutta ne eivät ole läheskään yhtä pahassa jamassa kuin esimerkiksi vatsanseutu. Vaikka näen aika-ajoin edistystä vartalossani, tulee silti ongelmakohdat perässä kehityksessä. Ongelma ei ole ainoastaan terveydellinen tai esteettinen, mutta myös hankala esimerkiksi housuja ostaessa. Jos housut istuvat hyvin reisistä ja pepusta, ovat ne automaattisesti liian kireät vyötäröltä ja toistepäin. Ihmettelen muuten, että kaikki housut tuntuvat olevan mallia hoikka vyötärö ja isot reidet, miksi? Housuja sovittaessani motivoidun aina entistä enemmän treenaamaan reisiä ja peppua lihaksikkaammiksi ja vyötäröä kapeammaksi.

On harmillista, että vaikka urheilen paljon,se ei näy vielä tarpeeksi vartalossani, sillä ainakin minun mielestäni timmi keskivartalo on selvä merkki sporttisesta ihmisestä. Onneksi minulla on sentään hyvä ryhti, joten voin sillä huijata kiloja pois (vatsa sisään ja rinnat ulos vai miten se meni). Olen myös oppinut piilottamaan ongelmakohtia pukeutumisella, mutta esimerkiksi jumppavaatteissa makkarat pursuavat ihanasti.

Joululomalla aion paneutua erityisesti keskivartalon treenaamiseen ja muutenkin tulen treenaamaan entistä enemmän, kun ei ole samanlaisia aikarajoitteita. (Tiedän, ettei rasvaa voi polttaa paikallisesti, mutta jos sinulla on vahvat vatsa- ja selkälihakset, pysyy ”korsetti” paremmin koossa ja luo illuusion hoikemmasta keskivartalosta.) Suunnittelin hankkivani kuukausikortin jollekkin suurelle kuntokeskukselle, jossa voin käydä salilla ja ryhmäliikuntatunneilla. Koulun jumppa on katkolla joululoman ajan ja minua on alkanut kyllästyttämään ankea kotisali, joten uskon saavani toivottua vaihtelua käymällä isolla salilla. Aion kilpailuttaa hinnat ainakin Satsilla, Elixialla, Foreverilla ja Fressillä, koska nämä kuntokeskukset sijaitsevat tarpeeksi lähellä. Tuntuu vaan aika kauhealta maksaa kuukausikortista 80 euroa, kun olen viime ajat tottunut maksamaan koulun jumpasta 60e/lukukausi ja kotisalista 0e… Suositelkaa ihmeessä kuntokeskusta jos teiltä löytyy mielipiteitä! 🙂

Kuva lainattu 9gag.com

pipari

9 vastausta artikkeliin “Vartalon ongelmakohdat”

  1. Let’s go:ssa alkaa tänään joulutarjoukset! Vuoden yhdistelmäkortti (ryhmäliikat+sali) 29e/kk! 🙂 aika hyvä tarjous! 🙂

  2. Mulla on ihan täsmälleen samat ongelmakohdat kuin sulla… otan osaa!!!! 🙂 pitäisi vain saada rasvaprosentti niin alhaiseksi, jotta tulosta näkyisi… mutta kun kaikki rasva kertyy eka juuri noille alueille

  3. Moi! Ainakin itselläni on satsin opiskelijahinta 32€, kannattaa kysäistä siitä! Tuo on jo hinta minkä ihan helposti voi panostaa jos käy usein:) kiitos kivasta ja motivoivasta blogistasi!

  4. Mun ongelmakohdat sitten taas on reidet ja takapuoli. Vatsasta ja vyötärönseudulta olen aina ollut suht hoikka. Housut, jotka ovat reisistä sopivat, ovat vyötäröstä aivan liian suuret. Kun ihan selkeästi on erilaisia vartalotyyppejä, niin eikö voisi sitten tehdä myös vaatteita vartalotyyppien mukaan. Minulla on ollut aina valtava ero lantion ja vyötärön ympäryksessä, joten sopivien vaatteiden löytäminen on haastavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta