Pikkujouluasu

Moikka!
Vietin viime viikonloppuna pikkujouluja ja täytyy sanoa, että alan olemaan liian vanha juhlimiseen ja baarielämään. Palautuminen juhlimisesta on paljon hitaampaa ja rankempaa kuin nuorempana ja tästä kokemuksesta viisaampana liputan entistä enemmän terveellisten elämäntapojen puolesta, johon ei sisälly baarissa heiluminen. Täytyy kuitenkin sanoa, että paras puoli juhlimisessa on laittautuminen ja asujen valitseminen. Minulla ei ollut mitään treeniaiheista postausta mielessä, joten ajattelin esitellä uudet hankintani pikkujouluihin. Löysin Ginasta istuvan, lyhyehkön jakun, joka sopii niin juhlaan kuin arkeen. Jakun kaveriksi ostin QS:n paljetein koristellun niittitopin, jossa on hyvä leikkaus ja näyttävä pääntie. Niitit ovat jo ihan passé, mutta tykästyin silti tuohon toppiin. 🙂 Housuina minulla oli ”nahkalook” housut, joten lookkini oli aika rock Pipruksi. 😉

Sain muuten lukijaltani kommentin, että minun pitäisi postata useammin. Ymmärrän, että on ikävää jos bloggaaja ei päivitä blogia usein, mutta tällä hetkellä olen todella kiireinen koulutehtävien vuoksi. Kiire tulee helpottumaan joululoman alkaessa, joten silloin tulossa lisää postauksia. 🙂

pipari

Yksi vastaus artikkeliin “Pikkujouluasu”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta