Menneisyyden haamut

Rakastan raitakuosia ja merihenkistä pukeutumista ja raita onkin sellainen kuosi, johon läheiseni minut yhdistävät. Ostin Espritiltä rennon puuvillaneuleen suloisilla nappikoristeluilla ja mielestäni tämä on niin minun näköiseni. Minulla oli tänään uusi neule päällä ja valitettavasti en tunne oloani enää mukavaksi tällaisessa neuleessa. Miksi? Lihavina aikoina käytin usein erilaisia rentoja raitaneuleita ja tänään katsoessani itseäni peilistä näin edelleen sen saman vanhan Piparin. Asuyhdistelmäni muistutti erehdyttävisti vanhoja asuja (tummat farkut, raitaneule, mustat saappaat) ja se sai ihoni kananlihalle. Vaakaraita tai rento malli eivät luonnollisestikkaan ole niitä hoikentavimpia vaihtoehtoja, mutta kyllä minun silti pitäisi pystyä käyttämään raitaa tai hieman löysemmän mallisia puseroita. On kuitenkin vaikeaa käyttää raitaneuleita, kun minulla on niihin niin vahvat, negatiiviset assossiaatiot. Minulla tuli tänään todella paha olo, kun näin koulussa heijastukseni ikkunasta ja mieleni valehteli minulle kuiskaten rumia asioita. Läski, laiska, luuseri. Katso itseäsi, et ole muuttunut yhtään, luulet itsestsi liikoja. Olet edelleen yhtä epämiellyttävä läski. Vaikka olin niin heikko, että annoinmieleni sanoa tuollaisia asioita, en todellakaan enää salli mieleni kontrolloida minua, vaan minun pitää käyttää uusia raitaneuleita niin kauan, kunnes yhdistän ne nykyiseen vartalooni ja nykyiseen minään. Hyvästi menneisyydet haamut, teitä ei kaivata!

nyt
Maaliskuu 2011

joulukuu 2010
2010

pipari

18 vastausta artikkeliin “Menneisyyden haamut”

 1. Niin hyvältä näyttää tuo sinun NYT kuvan asu! Voi kunpa ymmärtäisit itsekin myös heikkoina päivinä kuinka suuren muutoksen olet saanut aikaan ja kuinka näyttävän näköinen ja kaunis nainen olet!

 2. Moikka! Itse oon käynyt läpi samanlaisen elämänmuutoksen läpi kuin sinäkin, ja valitettavasti koen samankaltaisia fiiliksiä joskus jopa päivittäin.:( Postauksesi kuitenkin ravisteli vähän, omasta mielentilastahan tässä on tosiaan vaan kyse. Täytyy vaan muistaa iloita omista saavutuksistaan ja olla ylpeä itsestään.:) Tai ainakin yrittää, se huonoissa fiiliksissä rypeminen vaikuttaa kovin negatiivisesti koko elämään ja jaksamiseen.

 3. Ei ole mitään hävettävää etkä ole todellakaan läski uuden neuleen kanssa! 🙂

 4. Voi morjens miten hyvältä näytät tossa neuleessa! Ihan uskomaton muutos ja näytät just tosi urheilulliselta, etkä yhtään luuserilta :D. Pakko myös sanoa, että blogistasi on tullut ihan ehdoton suosikki viime aikoina, olet muuttunut todellakin eduksesi ja fiilis täällä on ihan erilainen, mitä muutama vuosi sitten. Kiitos ihanasta blogista!

 5. Ihana tuo uusi paita, älä vaan jätä käyttämättä! 🙂 Oletpas pienentynyt kovasti!

 6. Olet ihan uskomattoman kaunis! Ja toi paita on just eikä melkeen niinku sulle tehty! 🙂 Ihana kello myös! mistä se on ja minkä merkkinen? 🙂

 7. Moi pipruuu! 🙂

  Ensinnäkin a) Älä anna alemmuuskompleksin vaivata, näytät tosi hyvälle! Muutos on todellakin suuri 🙂

  B) Blogisi ansiosta motivoidun vetämään samaiset portaat, ja kyllä jaloissa tuntu 🙂

  C) Kun aloit treenata ja syömään paremmin, niin muuttuiko elimistössäsi mikään ensimmäisten viikkojen aikana? Itse olen nyt edelliset 3 viikkoa vetänyt salilla aivan täysillä (kerran viikossa PT:n ohjauksessa), syön 6 krt päivässä pieniä annoksia ja juon vettä litroittain… MUTTA MITÄÄN EI TAPAHDU PUNTARILLA! Mittanauhan kanssa olen myös mittaillut, eikä sekään näytä yhtään sen pienemmältä. Toisinaan mittari näyttää jopa enemmän kuin aloittaessa…. Tiedän, että viikkoja on kulunut vain muutama eikä ihmeitä tapahdu yhdessä yössä, mutta eikö hemmetti edes jotain pitäisi näkyä? Oikotietä onneen ei ole, mutta tämä silti turhauttaa jollain tavalla, sillä todellakin syön terveellisesti ja urheilen vähintään 4 krt per viikko… HUOH

  -Tiina

 8. Näytät tosi hyvältä! 🙂 Olet kyllä laihtunut aivan älyttömästi kun katsoo näitä enne ja jälkeen kuvia.

 9. Moikka!
  Olen se lukija, joka sinut tunnisti kaupungilla ja oli mukava kun kerroit postauksessa, että on mukava kun uskaltaa jutella tunnistettuaan. olipa epäselvä lause 🙂
  No kuitenkin, näytit ja näytät hemmetin hyvältä. Olet kahden vuoden aikana muuttunut niin hurjasti, ettei ihme, vaikka vähän haamut kummittelee. Omaa mieltä ei aina voi tajut, niin oma kuin se onkin 🙂
  Tsemppiä herkkulakkoon, olisi ehkä itsekin syytä hypätä tähän messiin 🙂
  Kiitos edelleen motivoivasta ja positiivisesta blogista.
  Tsemppiä syksyyn!
  Silkkis

  • Kiitos tsemppauksesta, sitä tarvitaan. 😉 Jokainen voi lähteä mukaan herkkulakkoon jos haluaa, ei varmasti tee kenellekkään huonoa. 🙂

 10. Ihan mieletön ero kyllä entiseen, en olekaan huomannut sitä näin selvästi ennen vaikka olen lukenut blogiasi melkein alusta asti 🙂

  Oot upean näköinen!! Tsemppiä paljon jatkoon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta