Huivi lenkkeilyyn ja uudet saappaat

Ostin pari viikkoa sitten Topsportista Had -merkkisen tuubihuivin lenkkeilyä varten. Olisin halunnut Buffin, mutta en löytänyt niitä mistään mustana, joten päädyin tähän vaihtoehtoon. Valikoimasta löytyi huiveja fleecella ja ilman ja valitsin näin syksyksi lämpimämmän fleeceversion. Tällaista huivia voi käyttää monella eri tapaa, kuten paketin kuvassa demonstroidaan ja se on myös materiaaliltaan erittäin hengittävä. Olen ehtinyt jo testaamaan tätä lenkillä ja se on toiminut mielestäni hyvin. Säiden kylmetessä aion ostaa vuorellisen Polar Buffin, jonka sisko bongasi Stockmannilta. Suomen talvet ovat sen verran kylmiä, että saatan joutua käyttämään kahta tällaista huivia samanaikaisesti, mutta se jääköön nähtäväks. 🙂

Hain tiistaina postista Hullut Päivät -paketin ja olin todella tyytyväinen tilaamiini ruskeisiin nahkasaappaisiin. Otinkin ne heti käyttöön eilen ja tuntuivat myös käytössä hyviltä. Sain samassa paketissa myös pinkit Bailey Button Mini Uggit, jotka ovat poikaystäväni mielestä ihanat (lol), mutta itse en ole ihan varma ovatko ne tyylikkäät vai hieman mauttomat. En usko, että aion palauttaa niitä, ovat kuitenkin sen verran lämpimän ja mukavan tuntuiset. Olen kuitenkin iloinen, etten tilannut beigejä tai mustia, koska ne ovat niin tylsät ja tavallisen väriset (minulla on jo ennestään beiget). Ehkä minun pitää vaan totutella tuohon pinkkiin ja myöntää itselleni, että haluan salaa olla aikuispissis. 😀

pipari

4 vastausta artikkeliin “Huivi lenkkeilyyn ja uudet saappaat”

  1. Hei

    Omistta ugg kenkiä kahdet joten kysynkin sinulta, että ovatko ne liukkaat talvella? Olen itse harkinnut ostaa myös ugg:t mutta kuullut paljon ristiriitaisia kommentteja:D Mikä siis on sinun mielipide?

    • Heips,
      Mun mielestä Uggit on liukkaat, mutta ei kuitenkaan niin häiritsevän liukkaat, ettenkö niitä olisi sen vuoksi käyttänyt. 🙂

  2. Älä ihmeessä palauta niitä ! jos jalankokosi on 39 niin kotiutan ne mielelläni itelleni jos sua ei miellytäkkää ! nimimerkillä jäi hulluilla päivillä nuolemaan näppejään koska oli hidas… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta