Pink Uggs

Olen jo aika kyllästynyt Hulluihin Päiviin, enkä välttämättä jaksa tänä vuonna edes mennä paikan päälle katsomaan tarjouksia. Hulluttelu on kuitenkin tehty nykyään petollisen käteväksi, sillä Piprukin laittoi tänään herätyksen 7.50 ja oli nenä kiinni ruudussa Stockan verkkokaupan avautuessa. Tilaukseen lähtivät pinkit Mini Bailey Buttonit, jotka ovat niin suloiset ja edulliset, että ne oli pakko saada! Minulla on oikeasti aika vähän kenkiä, joten nämä ovat ehdottomasti toivottu lisä kenkävarastooni. 🙂 Minulla on ennestään perus Uggit chestnutin sävyisenä, mutta niihin tuli loskajälkiä toissa talvena, joten niitä olen sen jälkeen käyttänyt aika vähän. Olen halunnut uusia Uggeja niiden lämpimyyden ja hyvän laadun vuoksi, mutta en raaskinut viime vuonna ostaa, joten tämä tarjous oli kuin tehty minulle. Tiedän, että tällaiset pinkit tossut ovat vähän lapselliset, mutta yhdistettynä neutraaleihin väreihin näyttävät varmasti myös sopivalta tällaisella aikuisella naisella. 😉

Kuva lainattu
Kuva lainattu

Toiset kengät, jotka päätyivät tilaukseen ovat Globalin ruskeat nahkasappaat. Tarvitsen uudet ruskeat nahkasappaat, koska vanhat saappaani ovat minulle nykyään pohkeesta liian isot. Nämä saappaat olivat siistin näköiset ja todella edulliset nahkasaappaiksi, joten tilasin ne lähinnä sovita kotona -periaatteella. Saan rauhassa kotona kokeilla, eikä tarvitse ihmistungoksessa tehdä ostopäätöstä. Palauttaminen on kuitenkin aika vaivatonta, joten en menettänyt tässä vielä mitään. Toivotaan, että saappaat ovat oikean kokoiset ja malliset! 🙂

Kuva lainattu

pipari

2 vastausta artikkeliin “Pink Uggs”

  1. Oi sinä olet onnistuntut tilaamaan ihania juttuja! 🙂 Nuo ruskeat saappaat olisin halunnut itsekin, mutta rahatilanne ei anna periksi, kuinka tylsää ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta