Syyshankintoja osa 1

Käsittelen nykyään blogissani enimmäkseen terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita, mutta ajattelin vaihtelun vuoksi esitellä syyshankintojani. Havahduin yksi päivä siihen ajatukseen, etten tarvitse mitään. Haluan uusia vaatteita, mutta en oikeasti tarvitse yhtään lisää, minulla on ihan tarpeeksi kaikkea. Uusia hankintoja katsoessani mietin, että olisin voinut ehkä jättää jotain ostamatta, mutta eiköhän näille tule paljon käyttöä tai sitten annan näitä eteenpäin perheen muille naisille. 😉 Muistan vuosi takaperin, kun minulla oli todella vähän vaatteita, kun lähes kaikki vaatteet olivat jääneet isoiksi, enkä raaskinut ostaa ”väliaikaisia” vaatteita. Viimeisen vuoden aikana vaatekaappiin on kuitenkin kertynyt yhtä sun toista, vaikka minun ei vieläkään kannattaisi ostaa nykyisen koon vaatteita, koska vaatekokoni tulee vielä muuttumaan. Uusia vaatteita vaan tupsahtaa jostain ja huomaan usein kotiin tullessani kantavani ostoskassia.

On helpottava ajatus, että kaikki vaatteet ovat helposti yhdisteltävissä toisiinsa. Joskus ostin sitä sun tätä, enkä miettinyt tarpeeksi tuleeko uusi vaate sopimaan muiden vaatteideni kanssa. Luulin aikaisemmin harkitsevani ostoksiani, mutta enpä tainnut oikeasti tehdä niin, koska tein silloin niin paljon hutiostoksia. Suosin maanläheisiä värejä ja kuvailisin tyyliäni rennon ajattomaksi. Välillä pukeudun hyvinkin rennosti, mutta asukokonaisuuteni on silti aina hyvin siisti ja tarkkaan mietitty. Tajusin muuten yksi päivä, etten käytä enää kovin usein huiveja, kun taas ennen käytin niitä päivittäin. Taisin aikaisemmin vain yrittää piilottaa ylimääräiset kilot isojen huivien alle, mikä on aika surullista. 🙁

Tykkään tosi paljon tästä epäsymmetrisestä helmasta 🙂
Ostin tämän myös tummansini-valkoraidallisena

Chanel henkinen neuletakki 🙂

Syyshankintoja osa 2 tulossa joskus… 🙂

PS. Hullut päivät lähestyvät, mutta en jaksa oikein innostua niistä enää. Odottaako joku muu niitä?

pipari

6 vastausta artikkeliin “Syyshankintoja osa 1”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta