Treenivaatteita

Sain eilen postissa Sportian alennuskupongin ja sen innostamana lähdin treenivaateostoksille. Ostoslistalla oli treenipaitoja, treenihousut ja Buffin huivi/päähine. Kokemuksieni mukaan Sportia on aina ollut hieman epämääräinen valikoimaltaan ja niin oli tämäkin myymälä ja se muistutti lähinnä outlettia. No löysin kuitenkin alesta muutaman söpön paidan ja housut. Olin erityisen innoissani uusista pöksyistä, koska ne eivät olleet pillit, mutta eivät myöskään sellaiset kauheat liehuvalahkeiset. Olen ehtinyt treenata uusilla housuilla jo kaksi kertaa salilla ja totesin tänään, että ne ovat liian isot. 🙁 Saattavat jäädä siis vain kotihousuiksi, koska haluan treenihousujen olevan napakat ja istuvat. Viimeinen asia mitä liikkuessani tarvitsen on housujen nykiminen ja häiritseminen.

Ihana! 🙂

Kävin myös H&M:ssä ja ostin pirtsakan pinkin hupparin lämmittelyä varten sekä sinisen ja lilan topin. H&M:n urheilutopit ovat yllättävän tukevia ja omistankin niitä neljä kappaletta, joten suosittelen lämpimästi! Hintakaan ei ole paha, vain 19.95€/kpl. En ole mikään H&M:n suurin fani, mutta tykkään urheiluvaatemallistosta, koska malliston värimaailma on aina niin raikas ja tyttömäinen. 🙂

Olin tyytyväinen kaikkiin ostoksiin (paitsi myöhemmin housuihin) ja luulin muistaneeni kaiken tarvitsemani. Muistin kuitenkin myöhemmin, että unohdin tyystin Buffin, jota tarvitsisin kipeästi lenkkeilyyn, sillä hengittävä kaulahuivi on todella tärkeä. Tällä hetkellä käytän lenkillä tavallista huivia ja se ei hengitä yhtään, mikä on todella inhottavaa. Unohdin lisäksi ostaa lisäravinteita, joten reissu oli osittain vähän fail, mutta ehkä saan itseni taas ensi viikolla raahattua treenivarusteostoksille. 🙂 Ostoslistalle pääsee taas mukaan pitkät treenipöksyt, mutta taidan odottaa Hulluja Päiviä ja yrittää bongailla sellaisia sieltä!

Kuva lainattu

Vähänkö mä muuten haluaisin tällaisen JNL:n I heart mucle -treenitopin! Maksaisi vaan 30$ JNL:n shopissa, mutta tullien kanssa varmaan tosi paljon. :c Mun on ehkä pakko tilata!

Kuva lainattu

pipari

2 vastausta artikkeliin “Treenivaatteita”

  1. Alle 45 euron tilauksiin ei tule alveja, ja tullimaksut tulevat vasta jossain 150 e:n ylittymisen kohdalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta