Manninen Protein Pudding

Sain viime viikolla Fitnesstukun tilauksen ja Mannisen Protein Puddingin lisäksi tilasin kaksi proteiinipatukkaa (Fibre Pro oli aika puun makuista, Swebar on nam) sekä sain tilaajalahjaksi c-vitamiiniporetabletteja. Tilaaminen Fitnesstukusta on muuten todella nopeaa, tein tilauksen perjantaina ja paketti saapui tiistaina.

Protein Puddingia on hypetetetty netin keskustelufoorumeissa siitä asti, kun se jokin aika sitten tuli markkinoille. Myös tuotteen sisältämä keinotekoinen makeutusaine sukraloosi on aiheuttanut kiistelyä sen terveellisyydestä ja mahdollisesta haitallisuudesta (sukraloosi on kuitenkin useimmissa tutkimuksissa todettu turvallisimmaksi kuin esimerkiksi aspartamiini). Odotin puddingilta aika paljon, olihan sitä sen verran kuitenkin ylistetty maasta taivaaseen. Olin muutama viikko sitten maistanut uutta mansikka-valkosuklaan makuista puddingia, mikä oli mielestäni ihan ok, tosin se maistui aika teolliselta. Odotukseni siis laskivat suklaan kohdalla ja olin positiivisesti yllättynyt, kun kevytmaitoon sekoitettuna se olikin ihan hyvän makuista ja paljon parempaa kuin mansikka-valkosuklaa. Jos suklaan makuista vertaa vaikka tavalliseen suklaavanukkaaseen, on ero aivan selkeä, mutta jos on pitkään ollut maistamatta kunnon vanukkaita, tulee tämä maistumaan todella herkulliselta. 😉 Olen nauttinut tätä viimeisen 1,5 viikon aikana joka päivänä palkkarina, välipalana töissä tai jälkiruokana ja ainakin minulta on vienyt makeannälän.

Purkki on 1kg kokoinen ja yksi annos on 25g, eli toisin sanoen purkista riittää 40 annosta. Mielestäni yksi annos on kuitenkin niin pieni, että tulen jatkossa tekemään sen 1,5 tai 2 kertaisena. Yksi annos sisältää 87kcal, hiilareita 1g, proteiinia 18g ja rasvaa 1,125g (+muista laskea myös maito).

Veden kanssa pudding maistuu lähes samalta kuin kevytmaidon kanssa, tosin vesi jättää ehkä hivenen metallisen jälkimaun. Voisin myös joskus kokeilla puddingia esimerkiksi mantelimaidon kanssa, tämä yhdistelmä saattaisi olla yllättävän herkullinen. Seuraavaksi ajattelin kokeilla vaniljan makuista puddingia, koska sitäkin on kehuttu kovasti.

Puddingia saa Fitnesstukusta vaniljan, banaani-toffeen ja suklaan makuisina hintaan 35.90€ (0.89€/annos).

Tästä ostoksille Fitnesstukkuun:

pipari

3 vastausta artikkeliin “Manninen Protein Pudding”

  1. Hei sinä, joka kommentoit vaniljan makuisesta puddingista ja sen kurjasta mausta. Poistin vahingossa kommenttisi, kun katsoin aamulla kommentteja väsynein silmin. 🙁

    Uskon, ettei puddingit ole kaikkien makuun, mutta itse olen tottunut tällaisiin keinotekoisiin protskumakuihin, että tällainen menee minulla ihan helposti! On paljon parempaa, kuin esimerkiksi protskusheikit.

  2. Mitkä sun mittasuhteet on 2kertaisina? Ostin tätä itse n.1kk sitten mutta en jotenkin saa siitä sopivaa ja ärsytti laittaa pariksitunniksi odottelemaan kaappiin:D valmistatko kerralla useemman satsin?

    • Mä laitan 2dl jauhoa ja 2dl maitoa. 🙂 Mulla ainakin toimii ja en välttämättä laita edes jääkaappiin jos en malta odottaa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta