Sateinen aamulenkki ja -3cm

Herätyskello herätti minut tänään vähän ennen kymmentä, jotta muistaisin mennä siirtämään parkkikiekkoa muutamalla tunnilla eteenpäin. En ole vielä saanut omaa parkkiruutua, joten joudun pitämään autoa 4h parkissa ja olen joutunut maksamaan jo monet sakot. Nyt saa riittää parkkisakot ja olen alkanut siirtämään kiekkoa (vaikka olen super laiska), mutta nyt ajattelin lähteä samalla reissulla aamulenkille tyhjällä vatsalla sateesta huolimatta.

Kävelin reippaasti noin 4-4,5km (Nike+ oli lopettanut treenin itsestään, joten en tiedä tarkkaan lukemia) ja tein väliin muutamia vetoja, eli spurtteja. Spurtit olisi hyvä tehdä 3min välein ja spurtata 100-200m vaikka ylämäkeen. En kuunnellut lenkin aikana ollenkaan musiikkia, koska nautin sateen ropinasta ja se rauhoittaa ihan älyttömästi. Onneksi minulla on sateenpitävä takki, kengät ja hanskat, mutta tarvitsisin vielä sateenpitävän huivin ja housut. Sateella on toisinaan ihan kivakin käydä reippailemassa, mutta en kuitenkaan halua tulla kipeäksi, koska se vaan hidastaisi treenaamistakin.

Mittasin itseni perjantaina ja vyötäröltä oli lähtenyt noin viikon aikana -3cm ihan vaan sen ansiosta, että olin lisännyt huomattavasti liikuntaa ja jättänyt herkut pois. Minusta -3cm kuulostaa hyvältä ja olokin tuntui paremmalta. Lähdin kuitenkin sukuloimaan viikonlopuksi, joten herkutteluksihan se meni.  Onneksi minulla tulee nykyään niin helposti huono olo herkuista, etten pysty edes syömään niitä isoja määriä. Eilen meinasin oksentaa (thanks for sharing) ruokapöydässä ja myöhemmin suihkussa, koska olo oli vaan niin jäätävä. Onneksi sain itseni takaisin ruotuun heti seuraavana päivänä ja aloitin aamun lenkkeilemällä. Olen huomannut, että omalla kohdallani herkuttelu ei haittaa jos teen sitä silloin tällöin ja herkuttelen max 2 päivää putkeen. Tärkeintä on päästä heti takaisin ruotuun ja herätellä aineenvaihduntaa liikkumalla, juomalla paljon vettä ja syömällä mahdollisimman terveellisesti.

pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta