New shoes and Zumbaaa

Kävin viime viikonloppuna Sellossa ja siskoani odotellessani päätin huvikseni käydä Halosella, vaikka en siellä ole käynyt aikaisemmin kuin ehkä kerran. Päädyin hypistelemään kenkähyllyä ja päätin kokeilla kuvissa näkyviä kenkiä tummanharmaina ja beigenä. Kengät isuivat hyvin ja tuntuivat mukavilta, mikä on minulle erittäin harvinaista, joten tein ostopäätöksen muutaman minuutin sisällä. Jouduin kuitenkin pähkäilemään ennen kassalle menoa kumman värin valitsen, mutta päädyin harmaisiin, sillä ne ovat turvallisempi valinta.

Olen käyttänyt uusia kenkiä tällä viikolla ja ne ovat olleet oikein hyvä ostos, sillä ne tuntuvat mukavilta ja näytän niissä ryhdikkäämmältä. 🙂 Tuntuu vähän hölmöltä olla innoissaan kengistä, mutta kun löydän niin harvoin kenkiä ja omistankin vähän kenkiä, niin tällaisesta löydöstä pitää nauttia. 🙂 Bye bye ballerinat ja tervetuloa syksyiset saapikkaat ja saappaat! Suojasin muuten kengät kaksi kertaa Wolyn suojasuihkeella ennen käyttöönottoa, suosittelen! Sopii nahalle ja tekstiileille.

Olin tänään illalla Zumbaamassa Vantaan Variston Forever Clubissa, johon sain muutaman ilmaisen käyntikerran jonkun kampanjan yhteydessä. En ollut käynyt Zumbaamassa moneen vuoteen ja oli kyllä ihanaa päästä heiluttamaan pyllyjä menevän musiikin tahdissa!! 🙂 Olen niin tanssillisten jumppatuntien fani, sillä hyvän musiikin tahdissa aika meni kuin siivillä ja olisin vielä jaksanut painaa vielä toisenkin tunnin. Menin muuten eturiviin, vaikka vanhasta tottumuksesta meinasin suunnata salin taakse. Hitto vie minähän päätin mennä eteen, jossa oli parhaiten tilaa, koska sieltähän näkee myös paremmin askelkuviot ja ohjeistuksen. Olen saanut hoikistumisen myötä enemmän itsevarmuutta, enkä enää jaksa välittää katsooko joku hyllyvää pyllyäni. Jos joku katsoo ja ajattelee jotain negatiivista, niin siinähän sitten on typerin ajatustensa kanssa. Minä tyttö annoin palaa ja nautin, vaikka en kaikkia askelkuvioita ihan hallinnutkaan. 😉 Let’s Zumbaaaaaaa!

pipari

2 vastausta artikkeliin “New shoes and Zumbaaa”

  1. voisitko laittaa kuvia itsestäsi noiden kenkien kanssa? olisi kiva nähdä miltä ne näyttää sitten käytössä, koska olen itse harkinnut tilaavani tuon tyyliset netistä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta