Testissä L’oréal Lumi Magique meikkivoide

Ostin viime viikolla L’oréalin uuden Lumi Magique -meikkivoiteen sävyssä DW3, joka lupaa luonnollisen ja hehkuvan lopputuloksen. En odottanut kauheasti meikkivoiteelta, koska olin lukenut siitä ristiriitaisia kommentteja netistä, mutta halusin silti antaa tälle uutuudelle mahdollisuuden.

Levitin meikkivoiteen sienellä ja koostumus oli sen verran vetinen, että meikkivoide levittyi juovina, eikä lainkaan tasaisesti. Lopputulos oli hehkeä ja luonnollinen, mutta olisin kaivannut enemmän peittävyyttä, koska meikkivoide tuntui korostavan ihohuokosia.

Vaikka meikkivoide olisi ihan kiva sekoitettuna toisen peittävämmän meikkivoiteen kanssa, ei se kuitenkaan ole tarpeeksi pitkäkestoinen käytettäväksi arjessa. Meikkivoide tuntuu hälvenevän kasvoilta jo muutaman tunnin jälkeen, eikä lookki olekaan enää niin hehkeä, vaan pikemminkin öljyinen ja likainen. Minulla on kuiva iho, enkä voi suositella tätä meikkivoidetta etenkään henkilöille, joilla on rasvoittuva iho. Kannattaa siis säästää 18.50€ ja jättää meikkivoide suosiolla hyllyyn. En aio kuitenkaan hylätä meikkivoidetta, vaan käyttää sitä ainoastaan päivinä, jolloin tarvitsen meikkiä vain muutaman tunnin.

”The first liquid light foundation that offers a perfectly natural complexion, infused by light for a healthy-looking glow like never before! With SPF 18 and 12HR magic hold, Lumi Magique is suitable for all skin types.”

pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta