Tehojuoma painonpudotuksen avuksi

Kesän aikana kokeilin erilaisia ruokavaliota, kuten raakaravintoa ja vegaaniruokavaliota, mutta mikään ruokavalio, eikä variaatio oikein tuntunut toimivan minulla. Tunsin oloni voimattomaksi ja turvonneeksi, eikä vatsani kestänyt muutoksia ruokavaliossa. Samoihin aikoihin poikaystäväni antoi minulle luettavaksi Vogelin kirjoittaman ”Luonto, paras lääkitsijä” nimisen kirjan ja päätin kirjan vinkkien innoittamana kokeilla Vogelin kehittämää, luonnonmukaista herajuomaa, Molkosan Vitalitya.

Olin todella vakuuttunut Molkosanista ja nykyään aloitankin jokaisen aamun sekoittamalla 1rkl molkosanjauhetta 2dl vesilasiin ja päivä alkaa paljon paremmin. Vatsani toimii hyvin, enkä enää ole turvonnut. Huomasin turvotuksen laskeneen noin viikon kuluttua sekä tunsin oloni energisemmäksi. Maultaan tämä tehojuoma ei ole kovin hyvä (appelsiini ja vihreä tee), mutta kuitenkin tarpeeksi siedettävä tuloksiin nähden. Suosittelen Molkosania ehdottomasti varsinkin karppaajille, jotka kaipaavat tukea vatsanhyvinvointiin vähähiilihydraattisella (ja mahdollisesti vähäkuituisella) ruokavaliolla. 🙂

”Molkosan
Maitohappokäynyt heratiiviste 200ml, 500ml 
Vatsan hyvinvointiin 

Molkosan rauhoittaa vatsaa, tehostaa ruoansulatusta sekä aineenvaihduntaa ja on luonnollinen tuki painonhallinnassa. Miedomman makuisessa, uudistuneessa Molkosanissa on runsaasti vatsaa hellivää L+ -maitohappoa muttei lainkaan laktoosia eikä kaloreita. Molkosan luo suotuisan ympäristön suolen hyville bakteereille, jolloin ravinteet imeytyvät ja olo on energinen. 

Vogelin Molkosan on jo yli 60 vuoden ajan ollut monille se ainoa ja alkuperäinen maitohappoinen terveysjuoma. Mistään uudesta asiasta ei siis ole kyse, vaikka hapanmaitotuotteiden terveellisyydestä puhutaankin nykyään uutena keksintönä. Molkosan sopii hyvin myös jano- ja dieettijuomaksi.” 
Lisätietoa http://www.vogel.fi/molkosan/index.phphttp://www.vogel.fi/molkosan/index.php.

pipari

5 vastausta artikkeliin “Tehojuoma painonpudotuksen avuksi”

  1. Vannon myös tuon Molkosanin nimeen! Juon sitä toisinaan myös treenin jälkeen palautusjuomana. Makuhan tuossa ei ole mitä parhain, mutta kuitenkin paljon parempi kuin tuon Molkosanin nestemäisessä versiossa, hyih.

  2. En ole tuota versiota koskaan vielä testannut mutta se yskänlääkepullon näköisessa oleva litku sai kyllä voimaan pahoin joka kerta kun yritti annoksen ottaa. Haju oli makuakin karmivampi. 😀 Täytyy joskus kokeilla jos tämä olis jotenkin edes siedettävämpi, muuten kyllä tykkäsin. 🙂

  3. Huipputuote!Mä olen käyttänyt jo pitkään,mun ongelmamaha tykkää:)
    Luulenpa,että pongasin sut Zarassa pari päivää sitten??

    Lissukka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta